Elegantno šok izdanje Ume Turman

Elegantno šok izdanje Ume Turman

Autor: | 30/11/2016

0


Uma Turman je u Francuskoj prošetala crvenim tepihom u povodom promocije ovogodišnjeg "Pirelijevog" kalendara i sve prisutne iznenadila potpunom promenom imidža.

Cenjeni fotograf Piter Lindberg odabrao je 14 svojih najdražih holivudskih glumica i snimio fotografije za "Pirelijev" kalendar. Uspešne glumice poput Helen Miren, Robin Rajt, Džulijen Mur, Nikol Kidman ili Ume Turman ukrasile su kalendar svojim neretuširanim fotografijama. Diskretno našminkane zvezde su fotografisane na lokacijama u Berlinu, Londonu, Los Anđelesu i Njuorku.

Besprekoran izgled Ume Turman

Prirodan izgled bez previše šminke na promociji kalendara u Francuskoj pokazala je i Uma Turman, na prvi pogled neprepoznatljiva zbog nove boje kose.

Zvezda filmova "Pulp fiction" i "Kill Bill" godinama ima plavu boju kose, pa je ovo bilo veliko iznenađenje. Uz novi look s podignutom kosom zgodna Uma naglasila je oči tonovima koji se slažu uz zelenu usku haljinu i odabrala blagu boju ruža za usne.

Uma Turman: Moj bivši verenik zloupotrebljava osećanja naše ćerke

Uma je atraktivnu plavu boju kose zamenila smeđom i obukla izazovnu zelenu haljinu od tankog pletiva. Haljina je svojim krojem dodatno ističe vitku liniju poznate glumice. Haljinu je upotpunila trakom za kosu u istoj boji, minđušama i malom crnom torbicom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images
Tagovi: uma turman