Vaš savršen dan, ali... Ovo je lista najgorih gostiju na svakom venčanju

Vaš savršen dan, ali... Ovo je lista najgorih gostiju na svakom venčanju

Autor: | 05/06/2014

0

Svadba je nešto o čemu mnoge žene maštaju od najranijeg detinjstva. Najlepši dan u vašem životu treba da bude savršen, i zato ste spremili sve kako ste zamislili. Ali, na jednu stvar ne možete da utičete, a to su gosti. Evo liste gostiju koje ćete verovatno imati na venčanju, i biće sve, samo ne savršeni.

NEPRIKLADNO OBUČENI

Ovakvih će uvek biti. Uglavnom su mlađi, i apsolutno ih ne zanima da li su krenuli na venčanje, ili na rok koncert.

ROĐAK KOG JEDVA POZNAJETE

Ovo je posebno često kod ljudi koji imaju veliku familiju, koja se okuplja sa svih strana za ovaj poseban dan. Deda Miletova sestra od tetke je došla sa svojim sinovima, čija deca su vaših godina. Iako ste u rodu, verovatno se ne sećate baš najbolje kako se zovu.

ONA KOJA ŽELI DA VAS ZASENI

To su udate žene, koje smatraju da je njihovo venčanje bilo najbolje na svetu, pa će se potruditi da vam skrenu pažnju na svaku najmanju sitnicu koja nije savršena. "Lep je prostor, ali moraš priznati da je onaj moj bio lepši" rečenica je koja može lako da vas iznervira.

SEKSI PLESAČ

Iako nema pojma sa igranjem, to ga neće sprečiti da krene da đuska sam sa sobom uz tugaljivu baladu. Ako dozvolite sebi da se malo opustite, ovakvi gosti mogu da budu i jako zabavni.

SAVETODAVAC

I ovakvih će uvek biti, a umeju da budu posebno iritantni na dan venčanja. Iako nikada niste tražili nikakav savet od njih, oni smatraju da im veliko životno iskustvo daje za pravo da vas o svemu posavetuju, čak i o onome o čemu nemaju pojma. To što iza sebe ima tri propala braka, neće sprečiti vašu tetku da vas posavetuje kakva žena treba da budete, zar ne?

IZNENADNI PIJANCI

Ovo će verovatno biti neka vaša drugarica, koja inače ne pije, ali eto baš je sada odlučila da popije koju čašicu više. Za njih je karakteristično da će u jednom prenutku biti potpuno trezni, a već u sledećem će biti potpuno pijani.

DŽANGRIZAVI GURMAN

On mnogo voli hranu, i verovatno tvrdi da je savršen kuvar. Ali, hrana na vašem venčanju mu se nikako neće topasti. Pečenje verovatno nije dovoljno krto, a torte su tako očigledno napravljene sa margarinom, da on to uopšte ne može da jede.

OSOBA SA NOVIM FOTOAPARATOM

Tek je kupila predivan, profi fotoaparat. Platila ga je ko zna koliko, i zaista želi da zabeleži ovaj vaš divan dan. Međutim, problem je u tome što ne zna kako se aparat koristi. Međutim, to je neće sprečiti u tome da vas tera da stojite mirno deset minuta, dok ona pokušava da prokljuvi gde je dugme za paljenje.

NENAJAVLJENI GOVORNIK

Verovatno će se napiti, i poželeti da pred svima ispriča neku jako neprijatnu priču o vama, ili vašem mužu. Često je to blizak prijatelj, kojeg biste u tom trenutnku najradije zadavili.

ZGODNI KONOBAR

Njemu će pokušavati da se nabacuju sve same i usamljene devojke na vašem venčanju. Mnoge će, samo da bi popričale sa njim, po nekoliko puta tražiti repete.

ROĐAKA KOJA JE NEDAVNO RASKINULA

Ona je raskinula sa dečkom s kojim je bila dugo u vezi, i baš sada je spremna da startuje svakog muškarca kog vidi. Ako imate sreće, zadržaće se samo na onima koji su slobodni.

NEOČEKIVANI PAR

Vaša super zgodna i lepa drugarica će možda kraj večeri dočekati sa ne tako uglednim rođakom, koji ni sam neće znati kako je uspeo da je "smuva". Ne čudite se, to je magija venčanja. I alkohola.

KRALJICA PODIJUMA

Nju ne zanima što nije u diskoteci, već na venčanju. Kada čuje omiljenu pesmu, ona će da raščisti podijum, i da svima pokaže kako treba da se igra.

PLAČLJIVKO

Nikome nije jesano da li on plače od neizmerne sreće, ili tuge? Istina je da plače iz oba razloga. Uostalom, nije ni bitno, jer se upravo uputio ka vama. Kada ga vidite, bežite glavom bez obzira, to je jednina taktika.

ONAJ KOGA SVI OGOVARAJU

To može biti frajer koji je "smuvao" kumu pre par dana, pa joj slomio srce. Ili drugarica o čijim akrobatskim seksi veštinama svi pričaju. U svakom slučaju, biće neko odo gostiju koga će svi da ogovaraju, i on će se osećati jak neprijatno.

LJUBITELJI ALKOHOLA

Verovatno će biti onih za koje vam neće biti jasno kako uspevaju da popiju toliko alkohola. Odgovor na to pitanje je veoma jednostavan. Što je džabe, i Bogu je drago.

NEPOZNATI LIK

On će se pojaviti pred kraj večeri. Ko je on, da li je uopšte pozvan? Ma, koga je bliga? Sada ste već udati, uživajte.

Izvor: zena.blic.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin