Moje savršeno venčanje

Moje savršeno venčanje

Autor: | 26/12/2013

0

Većina dama, još od ranog detinjstva, mašta o svom princu i venčanju iz bajke. No, vremena se menjaju i vi se menjate, ali to ne znači da sebi ne možete da priuštite venčanje za pamćenje.

Kada je u pitanju mejkap, zaboravite na tradiciju i unesite malu promenu. Budite hrabri i odlučite se za "smokey eyes" i crvene nokte. Međutim ni tu ne morate preterivati. Budite umereni.

Što se tiče izbora venčanice, možete da izaberete haljinu boje šampanjca, zlatnu ili neku iznad kolena, a možete i neku u boji. Ukoliko ste odabrali venčanicu u jednoj nijansi ukrasite je šljokicama ili pojasom neke vesele boje. Što se tiče materijala, birajte one laganije i lepršave.

Frizura, kao i ukrasi za kosu, treba da budu interesantni i upečatljivi. Kosu pustite, ili je zakačite, tek toliko da je sklonite s lica kako vam ne bi smetala tokom dana. Ne zaboravite da ubacite u kosu neki zanimljiv detalj.

Tortu odaberite prema svom ukusu, ali vodite računa da ona zaista bude i ukusna.

Ako se odlučite za jednostavniju venčanicu, kada birate buket, potrudite se da njime razbijete monotoniju. Neka vaš bidermajer bude od poljskog cveća, bez veštačkih listova, šljokica i bisera.

Organizujte venčanje tako da sva dešavanja budu na jednom mestu, kako ne biste morali da se vozite do opštine, a zatim do restorana. Najbolja varijanta je venčanje u prirodi, gde ćete pozvati i matičara.

Spisak gostiju sastavite sami, jer ukoliko uključite još nekog iz porodice, verovatno ćete morati da pozovete više ljudi nego što ste planirali. Vaš najvažniji dan u životu treba da provedete s ljudima koju su vam zaista dragi.

Bend izaberite u zavisnosti od toga kakvu atmosferu želite. Umesto da prvi ples otplešete uz valcer, smislite neku koreografiju koja će se svideti svim gostima, jer će biti neobična.

Tekst: Life Content
Izvor: Ljepota.ba

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti