Hit trend koji stoji svakoj građi

Hit trend koji stoji svakoj građi

Autor: | 23/01/2016

0

Činjenica je da se sve više mlađe populacije okreće udobnoj sportskoj odeći, koja više nije rezervirana samo za vežbanje, već i za svakodnevna casual izdanja, a tom trendu značajno pridonose i današnje mode ikone poput Kendal Džener i Điđi Hadid. Pripadnice nove generacije modernih devojaka koje itekako cene udobnost, a najčešće ih možete videti u udobnoj sportskoj odeći, helankama i patikama, što je do pre dve, tri godine bilo nezamislivo u modnom svetu.

It devojke današnjice sa zavidnom količinom samopouzdanja šetaju se u helankama, sportskim jaknama, majicama i trenerkama pa su štikle zamenile udobnim i trendi patikama koje sjajno kombinuju i uz elegantnije stajlinge.

Trend je postao vrlo brzo jedan od vodećih u svetu mode, a bonus su mu udobnost i to što pristaje svima, bez obzira na građu tela i broj kilograma, ali i cene prilagođene svačijem budžetu.

Prema rezultatima analize Editeda, kompanije koja se bavi praćenjem prodaje odeće i obuće u stvarnom vremenu, a koju koriste veliki modni brendovi, od high street lanaca preko luksuznih brendova do velikih robnih kuća, trend sportske odeće i obuće bio je uverljivo najuspešniji, odnosno najprodavaniji u protekloj godini.

Zbog toga pati i prodaja farmerki, donedavno omiljenog odevnog predmeta, a sve se više kupuju pantalone za jogu i odeća koja prezentuje aktivan i sportski način života. Podaci kompanije Edited pokazuju da je prodaja pantalona za jogu bila 183 posto veća u odnosu na prethodnu godinu, a ništa manje nije zaostajala prodaja patika i sportskih brushaltera.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: moda trend