Poslovne, večernje, kežual: Minđuše do ramena

Poslovne, večernje, kežual: Minđuše do ramena

Autor: | 24/03/2016

0

Masivne minđuše bile su popularne pre par sezona, a ovog proleća imaju svoj povratak, ali na nov način.

Pored klasičnih modela u modi su i futurističke tanke metalne minđuše originalnog dizajna, koje daje oštrinu izgledu.

Verovatno se sećate tih divnih dana kada su dobro odabrane duge naušnice mogle da vas jednom rukom pretvore u objekat svačije pažnje na zabavi. Definitivno jedan od najboljih trendova u ovoj prolećnoj sezoni su naušnice do ramena, svetle, masivne, u duginim bojama, čeličnim dekoracijama. Videli smo ih u mnogim kolekcijama vodećih dizajnera, od Oscar de la Rente, do Alexander McQueen, predstavili su ih i Marni, Gucci i mnogi drugi.

Poslovne i šik

Nije neophodno da duge minđuše ograničite i da ih nosite samo u večernjim satima. Duge naušnice, posebno minimalističke i arhitektonske savršeno odgovaraju strogim pantalonama i odelu za kancelariju i konzervativnim haljinama koje ste odabrale za poslovni sastanak.

Večerni sjaj

Za večernji autfit rezervišite najsjajnije naušnice do ramena - mogu biti ukrašene dragim kamenjem i resama, perjem, dijamantima i rubinima, kao i staklenim i ogledalo pločama. Najbolje je da odaberete minđuše iste boje kao i večernja haljina, ili igrati na principu kontrast kolorbloka.

Kežual stil

Ne zaboravite da svoj izgled nadogradite i vikendom. Duge minđuše će izgledati sjajno sa udobnim prolećnim džemperom, blejzerom ili sa dugim kardiganom koji je popularan ovog proleća.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages hellomagazin
Tagovi: minđuše moda nakit