Pet stilskih pravila kojih se drže sve trendi devojke

Pet stilskih pravila kojih se drže sve trendi devojke

Autor: | 02/05/2016

0

Nije lako stalno biti stajliš (barem tako kažu). Svet mode menja se iz dana u dan, trendovi dolaze i odlaze pre nego što uopšte stignemo da odlučimo da li nam se sviđaju ili ne. Kako bismo znali u šta se dugoročno isplati uložiti odlučili smo da izdvojimo pet važnih pravila kojih se uvek treba držati pri kupovini novih trendi krpica. Budete li se držali ovih pravila, garantujemo vam da ćete odmah imati veću kontrolu nad svojim ormarom (i bankovnim računom).

Jedan od pet komada treba biti bezvremeni 

Prihvatljivi, high-street brendovi su odlični, ali ako bolje razmislite tamo zapravo ostavljate najviše novaca. Kako biste izbegli pun ormar beskorisnih, trendi komada koje nećete dugo nositi, držite se pravila da uvek jedan od pet kupljenih komada bude nešto skuplji, kvalitetniji i dugotrajniji komad.

Isprobajte samo one (nove) trendove koji odgovaraju vašem stilu i ličnosti 

Trendovi su uvek uzbudljivi, posebno ako ste obožavateljka mode. Ali pre nego što kupite trendi komad budite sigurni da odgovara vašem stilu, ličnosti i da ćete ga nositi. Nemojte padati na trendove samo zato što ga nosi pola grada.

Usvojite "stilsku unifrormu" od samo tri komada

Ovo pravilo ne važi samo za one dane kad nemate šta da obučete. "Stilska uniforma" od tri komada idealan je način kako suziti izbor komada koji vam nedostaju u ormaru ili šta treba potražiti. Nebitno da li se radi o farmerkama, beloj košulji i šalu ili  bajker jakni, uskim farmerkama i beloj majici - ova tri komada biće "oni" IT komadi u vašoj kolekciji kojima se uvek vraćate i koji će vas spasiti svaki put kad se oblačite u žurbi. Ulaganje u ova tri komada nikad nije bacanje novca!

Kupujte komade koje možete nositi na najmanje tri različita načina

Statement komade teško je zaobići, ali ako određeni komad možete nositi isključivo na jedan jedini način, vrlo verovatno nije vredan kupovine. Komadi koje možete da nosite iznova i to na više načina datće vam mnogo više zadovoljstva i uzbuđenja.

Basic komadi stvoreni su za ponavljanje

Postoje određeni komadi odeće na svetu koji su doslovno i stvoreni da ih stalno nosite. Njihova multifunkcionalna svrha je razlog zašto vam trebaju. Na primer, bela majica i košulja stvorena je da je stalno nosite! Iskoristite svoje klasične majice, farmerke i jakne do maksimuma.

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin
Tagovi: moda trend

Pročitajte još