Modni trikovi uz koje će vam zadnjica izgledati savršeno

Modni trikovi uz koje će vam zadnjica izgledati savršeno

Autor: | 25/09/2016

0


Svaka žena, bez obzira na oblik njenog tela i godina želi da promeni nešto u svom izgledu, a među njima su i one koje majka priroda nije obdarila željenim oblinama.

Ponekad su željene obline nemoguća misija iako se vežba. Međutim, postoje trikovi koji vam mogu pomoći i bez napornog rada u vežbaonici.

Za vse njih magazin Bright Side je odabrao nekoliko trikova kojima se mogu naglasiti prednosti vaše figure i u prvi plan istaći željene delove tela.

U ovom slučaju to je njeno veličanstvo zadnjica.

Materijali koji prijanjaju uz telo

Haljine, suknje i farmerke od elastičnih materijala naglašavaju prednosti vašeg tela, a u njima vaša guza izgleda oblije. Dodajte im cipele ili sandale s visokom potpeticom i niko neće moći da skrene pogled sa vas.

Naglasite struk

Kako bi vam guza izgledala lepše, izaberite odeću koja naglašava struk. Što se on čini užim, to vaša zadnjica izgleda lepše. Izbegavajte odeću bez oblika koja skriva vaš struk.

Horizontalne pruge vaš su najbolji prijatelj

Haljine i suknje s kontrasnim prugama stvorene kako bi vaša tela izgledala ženstvenije i elegantnije. Takvi uzorci vizuelno povećavaju obim bokova, zbog čega vaša guza izgleda oblije.

Kratki topovi sa suknjama i kratkim pantalonama izgledaju predivno

Kratki top naglašava liniju struka, a pantalonice definišu željena područja. Široka suknja će izgledati atraktivno zbog svoje dužine i forme. S njom će vaša zadnjica izgledati veća i stvoriće utisak figure peščanog sata.

Istaknite noge

Jedno od glavnih modnih pravila glasi: Ako želite da vam zadnjica izgleda veće, pokažite svoje predivne noge.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Thinkstockphotos, Instagram
Tagovi:

Pročitajte još