Nezavisno od godina ili stila: Ovaj trend svi mogu da nose

Nezavisno od godina ili stila: Ovaj trend svi mogu da nose

Autor: | 28/10/2016

0

To što smo leto ostavili iza nas ne znači da sve trendove koje smo tada nosili moramo da zaboravim do sledeće godine. Mnoge od njih i dalje mogu da se nose samo u malo drugačijem obliku. Jedan od njih je hit golih ramena.

Ovo je još jedan od trendova koji uvek prisutan na "sceni" pa s vremene na vreme bude u centru pažnje. Još u 19. veku haljine su dobile izreze sa otkrivenim ramenima i tada dodale ženstvenu, zavodljivu notu. Preokrete je napravila 60-ih godina prošlog veka Brižit Bardo koja je dodala ovom izgledu seksepil noseći bluze sa otkrivenim ramenima uz sve, od midi suknje do pantalona.

Zato ne odustajete od trenda golih ramena koji je bio apsolutni vladar modnih izdanja fashion blogerki ove godine. Sada ga možete nositi umesto tankih crop topova na džemperima, košuljama, majicama sa dugim rukavima, haljinama, tunikama.

Gola ramena su zavodljiva, izuzetno ženstvena i seksi. Ovaj hit trend mogu da nose svi, nezavisno od godina, stila, visine, kilaže, a dovoljan je da iznese svaki outfit.

Pogledajte galeriju predloga!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages
Tagovi: fashion moda

Pročitajte još

Najnovije vesti