Anđelina Džoli - graciozna i sofisticirana

Anđelina Džoli - graciozna i sofisticirana

Autor: | 03/06/2015

0

Anđelina Džoli sutra puni 40 godina, a svaki njen potez, kako poslovni, tako i privatni, već dugi niz godina pod lupom je javnosti. Uprkos tome što je osvojila Oskara za film "Neprilagođena", usvojila troje dece, rodila još troje i ambasador je pri UNICEF-u, mediji su uvek u prvi plan stavljali njenu "mračnu stranu".
Prvi modni editorijal snimila je pre tri decenije, a njen stil odevanja menjao se tokom godina. Pre dve godine, svet je šokirala vest da je glumica odstranila obe dojke, jer je postojala velika mogućnost da dobije rak. Početkom ove godine odstranila je jajnike i jajovod, zbog toga što nosi gen BRCA1, koji povećava rizik dobijanja kancera dojke i reproduktivnih organa, bolesti od kojih su preminule njene majka, baka i tetka.
Zahvaljujući krhkoj građi svi odevni komadi sjajno joj pristaju, te podjednako lepo izgleda u elegantnim haljinama na crvenom tepihu, kao i u poslovnim kompletima dok govori na sednicama.
Najlepši "detalj", na kojem joj zavide mnoge dame, koji ponosno pokazuje, sigurno je njen muž Bred Pit, dok je najelegantnija haljina koju je odenula bila bela venčanica modne kuće "Versace" ukrašena crtežima njene dece koju je ponela pre devet meseci na venčanju u Francuskoj.


Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images; Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još