Bijonse pokazala nove tetovaže na seksi fotografijama

Bijonse pokazala nove tetovaže na seksi fotografijama

Autor: | 06/08/2015

0

Nećemo pogrešiti ako kažemo da Bijonse pretvara u zlato sve što dotakne, jer najnovija vest to i potvrđuje. Naime, pop diva je nedavno počela saradnju sa kućom “Flash Tattoos”, koja izrađuje privremene tetovaže, ali ne od uobičajenih boja, već od šljaštećih materijala koji imaju moć da “imitiraju” nakit.

 

Budući da ovog leta vlada prava pomama za novim načinom ukrašavanja tela, lansirano je više kolekcija inspirisanih klasičnim i rok oblicima, indijskim crtanjem kanom i drugim motivima. Možete kreirati sopstveni nakit, kombinujući mnoštvo dezena, simbola ili reči. Metalik tetovaže u zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji traju od četiri do šest dana.

 

Bijonse je takođe za ovaj brend kreirala deo kolekcije koju vidite na slikama. Tu su čak i stihovi njenih pesama (“I woke up like this, Pretty hurts”), ispisani zlatnim slovima ispod grudi ili na rukama. Možete nositi jedan “model”, a možete ih i kombinovati po celom telu. Fanovi Kraljice Bej već su poludeli za ovim trendom. Jesmo li već pomenuli da ona pretvara u zlato sve što dodirne?

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić CR Fashion Book
Tagovi: bijonse tetovaže