Dejvid Bekam i Kevin Hart u novoj “H&M” kampanji (video)

Dejvid Bekam i Kevin Hart u novoj “H&M” kampanji (video)

Autor: | 22/09/2015

0


Za svoju novu kampanju pod okriljem švedskog brenda “H&M” Dejvid Bekam udružio je snage sa glumcem i komičarem Kevinom Hartom kako bi na duhovit način predstavio sopstveni svet. U reklami za jesenju kolekciju "Modern Essentials selected by David Beckham" za 2015. godinu, Hart igra glumca koji se veoma ozbiljno priprema za ulogu Dejvida Bekama.

Spot će premijerno biti prikazan na sajtu hm.com 28. septembra, odnosno dva dana kasnije u bioskopima i na televiziji, zajedno sa kampanjom u štampanim medijima i panoima.

- Kevin Hart jedan je od najduhovitijih i najinteligentnijih glumaca. Obožavam da priredim nešto neočekivano za svoje “H&M” kampanje, a mislim da niko nije ni sanjao da ću se prihvatiti komedije. Nadam se da će ljudi gledajući uživati koliko sam ja uživao u snimanju - kaže Dejvid Bekam.

- San je svakog komičara da se našali na račun globalne ikone kao što je Dejvid Bekam. Modu volim koliko i sport, pa sam bio veoma uzbuđen što ću imati ulogu u Dejvidovoj novoj kampanji za “H&M” - kaže Kevin Hart.

U okviru dugoročne saradnje sa Dejvidom, “H&M” je ove godine pokrenuo kampanju "Modern Essentials selected by David Beckham". Reč je o njegovom izboru osnovnih komada odeće koja je muškarcu potrebna svake sezone.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs H&M

Pročitajte još

Najnovije vesti