"Chanel" zaigrao ragbi sa četiri luksuzne lopte

"Chanel" zaigrao ragbi sa četiri luksuzne lopte

Autor: | 28/10/2015

0

Ragbi, omiljena sportska disciplina sa one strane Atlantika, nije tako grub kao što izgleda. Štaviše, opisuju ga kao sofisticiranu veštinu koja, i pored sveg tog guranja na terenu i valjanja po travi, u sebi nosi plemeniti duh. Upravo to je poslužilo kao glavna isnpiracija renomiranoj kući "Chanel" i njenom kreativnom direktoru Karlu Lagerfeldu kada su rešili da dizajniraju ove četiri lopte.

Poznato je da francuski brend godinama unazad proizvodi i kolekcije sportske garderobe, pretvarajući je u luskuznu robu. Specijalno izdanje sa loptama napravljeno je u čast Svetskog kupa u ragbiju, što bi značilo da od ovog trenuka možete da pratite trendove i kad se igrate u blatu. Dostupne su u četiri boje – crna, teget, bela i bordo.

Ovo svojevrsno pomirenje sporta i mode nosilo je i rizik od oštrih kritika, čega su bili svesni tvorci kolekcije. Prva se na udaru našla cena, koja je prilično visoka s obzirom na to da je u igri jedan od najskupljih potpisa na svetu. Ljubitelji ragbija i kolekcionari luksuzne robe trebalo bi da požure, jer su za početak napravljene samo ove četiri lopte.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Chanel
Tagovi: Chanel