New Era: Nova kolekcija Biljane Tipsarević za svestrane, sofisticirane, ostvarene dame

New Era: Nova kolekcija Biljane Tipsarević za svestrane, sofisticirane, ostvarene dame

Autor: | 23/12/2015

0

Nakon sedam uspešno realizovanih kolekcija, koje su našle svoje poklonike među damama koje žele da istaknu svoj stil i sofisticiranost, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila se najnovijom kolekcijom za sezonu jesen 2016. godine. Kolekcija pod nazivom New Era (Nova era) realizovana je u saradnji sa brendom Perwoll, koji je oduvek bio usko vezan za modu i verno prati aktuelne modne trendove. New Era je priča o ženi – svestranoj ženi koja ima mnoštvo uloga i vešto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu.

Osnovna ideja dizajnerke prilikom stvaranja ove kolekcije bila je da svojim modelima isprati sve trenutke savremene dame koja sledi svoje instinkte i inspiraciju, čak i ako to znači da će je oni odvesti na drugi kraj sveta. Biljana je kreirala kolekciju u kojoj će se dinamična, a opet krhka žena osećati fantastično dok ide u susret novim izazovima. Kolekciju New Era odlikuju sofisticiranost, praktičnost, odmerenost i osećaj luksuza kao elementi bez kojih stil žene XXI veka ne bi bio kompletan. U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput kašmira, vune, fine kože, svile, viskoze i čipke.

Najnovijom kolekcijom, koja je predstavljena u novootvorenom modnom ateljeu, dizajnerka je dala mogućnost svim damama da pronađu ono što im je potrebno u svakodnevnom životu: od poslovnih, elegantnih odela, do večernjih haljina za glamurozne događaje, ali i svevremeni jeans za opuštene susrete i svakodnevne obaveze savremene žene.

I u kolekciji za sezonu jesen-zima 2016. kreatorka ostaje verna svojoj DNK, koja je satkana od vanvrmenske elegancije i slavi sofisticiranost žene. Krojevi su takvi da ističu lepotu ženskog tela, dok u koloritu dominiraju bordo, teget, crna, kraljevsko plava i zelena, koje su i ultimativne boje jeseni za sezonu 2016. Kolekcija je sačinjena iz tri dela: work wear, ready to wear i evening wear i dostupna je, pored ostalih modela iz aktuelne kolekcije, u novootvorenom modnom ateljeu gospođe Tipsarević u ulici Kralja Petra br. 42.

Perwoll je brend koji voli modu i prati trendove, stoga je došlo i do logične saradnje prilikom relazacije najnovije kolakcije Biljane Tipsarević. Realizaciju su podržali i L'Oréal Professionnel, L'Oréal Makeup Designer/Paris, Evian, Tiruriru, Molovin vina i Cvetni atelje "Lartisan".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo