Brend "Mona" proslavio dvadeset i pet godina postojanja

Brend "Mona" proslavio dvadeset i pet godina postojanja

09/10/2014

0

Povodom dvadeset i pet godina od osnivanja modnog brenda „Mona“ u galeriji „Progres“ otvorena je retrospektivna izložba kojoj je prisustvovalo više od stotinu zvanica. Postavka pod nazivom „Mona – 25 godina“ izazvala je veliko interesovanje, a posetioci će imati priliku da kroz crtež, fotografiju, industrijski i grafički dizajn vide bogato stvaralaštvo ove modne kuće koje predstavlja važno svedočanstvo o tokovima u vizuelnoj kulturi u Srbiji s kraja dvadesetog i početka dvadeset i prvog veka.

Na samom otvaranju prisustvovale su mnoge ugledne zvanice koje prate razvoj „Mone“ od samog početka, a najviše pažnje izazvao je dolazak supruge predsednika Srbije Dragice Nikolić. Zanimljiv program vodio je Vanja Bulić koji sarađuje sa kompanijom „Mona“ od samog početka, a gostima se obratio i Đorđe Momirović koji je sa suprugom Nadom osnovao ovaj brend 1989. godine. On je sve prisutne podsetio na sam početak svog rada, a izneo je i planove za budućnost svoje porodične firme u kojoj danas rade i njihovi sinovi.
Svi prisutni uživali su u odlično osmišljenoj izložbi tokom koje su imali priliku da se podsete na modele sa nekih od najznačajnijih „Moninih“ revija. Ova izložba tokom oktobra otvorena je i za sve zainteresovane posetioce.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: mona

Pročitajte još