Dragana Grnčarski predstavila sedmu kolekciju svog brenda "Esoteric"

Dragana Grnčarski predstavila sedmu kolekciju svog brenda "Esoteric"

Autor: | 18/10/2014

0

Dragana Grnčarski predstavila se publici artističkim modelima iz nove kolekcije za jesen/zimu 2014/15. Kolekciju čini 20 modela, pretežno haljina, koje su odlika i kreatorkinog ličnog stila.
- Ovo je sedma po redu kolekcija brenda “Esoteric by Dragana Grnčarski”. Ostala sam dosledna sebi, pa sam i u ovoj kolekciji, kao i u prethodnim, stavila akcenat na poigravanje formama, odnosno asimetriju, koja je i do sada bila glavna odlika mojih modela. Kolekciju čini pretežno haljina, ali i suknje i blejzeri. Takođe sam se trudila da se ovom kolekcijom obratim ženama, koje u današnjem hroničnom nedostatku vremena, ne mogu sebi da priušte mnogo presvlačenja tokom dana, pa su modeli nosivi i u dnevnim i u večernjim varijantama - priča Dragana Grnčarski.

Koje boje i materijali su u trendu?
- Čini mi se da polako prolazi trend bogatog kolorita, i da se vraćaju svedenije nijanse, te sam i ja uradila kolekciju u ciklama, crnoj, beloj i boji peska. Što se materijala tiče, za ovu zimu preporučujem vunu, viskozu i nezaobilazni pamuk.

Šta ove sezone savetujete pripadnicama neznijeg pola?
- Bez obzira na sezonu, žene uvek treba da vode računa o svom ličnom stilu i da ga grade i nadograđuju. Ne treba robovati trendovima, jer jednostavno ne stoji svakome isto svaki komad odeće. Takođe, savetujem i da se outfit uvek obogati nekim zanimljivim dodatkom, poput interesantnog nakita, ešarpe, cipela ili sata.

Koje odevne predmete po vama žena treba izbaciti iz svog garderobera?

- Sve što je šljašteće i veštačko. Takođe, sve ono što vam ne stoji dobro.

Šta ćete vi nositi ove jeseni i zime?
- Nosiću kao i uvek haljine, koje su po meni najjednostavniji i najlakše primenjiv komad u svakoj prilici, ali nosiću i neki dobar sako u kombinaciji sa zimskom vunenom suknjom.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Promo; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još