36. “Perwoll Fashion Week”: Modne vinjete oduševile poznate dame

36. “Perwoll Fashion Week”: Modne vinjete oduševile poznate dame

Autor: | 31/10/2014

0

U specifičnom ambijentu galerije "Štab" nastavljen je program Modnih vinjeta u okviru 36. Perwoll Fashion Weeka. Jako je važno za svakog umetnika danas da ima partenere u poslu koji razumeju, u ovom slučaju modu, i koji su spremni da podrže taj rad.  "Perwoll" nesebično podržava našu modnu  scenu i nastavlja da pruža tu podršku već četvrti put za redom na Perwoll Fashion Weeku.

Tokom Modnih vinjeta dizajnerka Ana Grebec, u prepoznatljivom i sebi svojstvenom maniru, poigrava se devedesetim godinama XX veka kao izvorom inspiracije i to kolekcijom koju karakterišu svedene, minimalističke forme, izražena geometrija i asimetrija.

Dizajnerski dvojac Mates dokazuje kako tmuran lik dečije bajke o "Uspavanoj lepotici" lako postaje inspiracija savremenom odevanju. Paleta boja u tamnim nijansama i sukob emocija koji kulminira igrom materijala kombinujući postojane sa onim laganim i prozračnim.

Na Modnim vinjetama videli smo i modele predstavnica nedavno formiranog Resort design store-a koji je pokrenut kao potreba mladih dizajnera za ličnim prostorom u kome će sistemi vrednosti biti kreirani kvalitetom i posebnošću izraza. Svoje radove ovom prilikom izložile su Tijana Milutinović, Iva Šumulikovski – Shi, Marija Rajna Stanišić, Dejana Ivanišević, Jovana Marković i Marija Delić - Romi Schneider.

Među brojnom publikom večeras u galeriji "Štab", mogli su se videti i fudbaler Mateja Kežman, manekenka Đurđa Stojiljković, TV voditeljka Snežana Dakić i Marijana Mateus.

Sutra vas na našem portalu ponovo čekaju izveštaji sa revija!
“Perwoll je brend koji voli modu i prati trendove”.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još