Milica Todorović: Konačno sam pronašla stiliste koji razumeju moj temperament

Milica Todorović: Konačno sam pronašla stiliste koji razumeju moj temperament

Autor: | 21/07/2013

0


Pevačica Milica Todorović osvojila je srca publike već na početku karijere kada je kao šesnaestogodišnjakinja pobedila na takmičenju „Zvezde Granda“, i u osmogodišnjoj karijeri menjala se i odrastala pred očima javnosti, pa je od vesele tinejdžerke izrasla u seksepilnu lepoticu koja tačno zna šta želi. Svoju novu stranu pokazala je i u spotu za najnoviji singl "Nema nazad“ koji je publika odmah zavolela. Milica uživa u novom poglavlju svoje karijere, u čemu ima veliku podršku svog emotivnog partnera, kompozitora, aranžera i muzičkog producenta Radeta Kovačevića sa kojim će uskoro, posle tri i po godina veze, otpočeti zajednički život.

Nedavno ste objavili novi singl "Nema nazad“ za koji ste snimili i spot, jeste li zadovoljni reakcijom publike?
- Zadovoljna sam, poslednjih dana dobijam samo pohvale i za pesmu i za spot. Snimke tog singla na "Jutjubu“ do sada je pogledalo oko pola miliona ljudi.

U spotu se uz vas pojavljuje i atraktivni mladić.

- Reč je o manekenu koji je jako fotogeničan i sa kojim sam odlično sarađivala tokom snimanja.

Poslednjih godinu dana menjate imidž, sve više ističete svoj seksepil, ko je zaslužan za to?
- Osećam se zrelije nego ranije i sada mogu da iznesem mnoge odevne kombinacije koje ističu moju ženstvenost i seksepil, dok sam se ranije u nešto provokativnijoj odeći uvek osećala nelagodno. S druge strane, konačno sam pronašla stiliste koji razumeju moj temperament, dok su me ranije mnogi modni stručnjaci sa kojima sam sarađivala videli kao „mladu tetku“, tako da su mi donosili odevne kombinacije koje mi ne pristaju.

Šta je bilo presudno da se oslobodite kompleksa?
- Kada sam počela da se bavim pevanjem, imala sam samo šesnaest godina i kao i svaka tinejdžerka imala sam komplekse koji su me sputavali. Mislila sam da imam krive noge i ružan nos i kada bi se pogledala u ogledalo, ne bih bila zadovoljna svojim izgledom. Mama me je stalno ubeđivala da promenim stav, ali nije mi uspevalo. Sada je to potpuno drugačije, s godinama čovek prihvati sebe i postane zadovoljan.


Kako se vašoj majci sviđa vaš novi imidž?
- I moja mama, kao i svaka druga majka, misli da je njeno dete najlepše. Zato me je ranije nagovarala da ponekad obučem kratku suknju i da pokažem noge, ali se ja nisam lepo osećala u tome. Moj novi imidž joj se dopada.

Jeste li nekada razmišljali o plastičnoj operaciji?
- Nikada nisam imala želju da odem kod estetskog hirurga, mislim da mene publika voli baš zbog moje prirodnosti. Osim što se nisam podvrgavala korekcijama izgleda, trudim se da se uvek ponašam prirodno.

Nedavno vam je direktor "Grand produkcije" Saša Popović predložio da povećate grudi, hoćete li ga poslušati?
- Saša se samo našalio sa mnom, ali su mediji to preuveličali. Rekao mi je da lepo izgledam, ali da imam male grudi. Nikada nisam razmišljala o povećanju poprsja. Smatram da je prošlo vreme pevačica sa ogromnim grudima i drago mi je što sam u tome drugačija od mnogih na estradi.

Kako je vaš dečko reagovao na vaš provokativniji izgled?

- Sviđa mu se kako izgledam. Iako je moj autfit nešto atraktivniji i ženstveniji, smatram da ne prelazim granicu dobrog ukusa i trudim se da nikada ne budem vulgarna.

Šta privatno najčešće nosite?
- Preko dana sam uglavnom u patikama i trenerkama. Kada je potrebno da se doteram za neki događaj, potrudim se da izgledam besprekorno.

Volite li šoping?
- Ne volim, za razliku od većine žena, mene šoping ne relaksira već me umara. Najviše volim da kupim nove stvari koje mi stilista donese za neko snimanje. Ukoliko mi se od te garderobe nešto dopadne, odmah je uzimam i tako sebe poštedim dugotrajnog šetanja po buticima. Inače, imam odličnog druga Ivana koga vodim kada baš moram da kupim novu garderobu, on mi uvek pomogne prilikom izbora.

Da li vam je bitno da izgledate lepo vašem partneru?
- Važno mi je da se dopadnem svom momku, ali mi je važnije da sam sebi lepa. Samo tako mogu da budem zadovoljna.

Savetujete li nekada Radeta o njegovom izgledu?

- Uvek mu kažem moje mišljenje, a najviše volim da ga savetujem u vezi sa frizurom. Meni je on najlepši sa dužom kosom, dok svi ostali misle da mu kraća lepše stoji.

Kako planirate da provedete predstojeće leto?
- Spremam se za turneju po primoriju. Ranijih godina sam uvek veći deo leta provodila u Crnoj Gori, ali ovog puta ću putovati samo na nastupe. To mi odgovara jer ću biti u Beogradu pored Radeta, dok smo do sada tokom leta uvek bili razdvojeni.

Jeste li spremni za useljenje u novi stan i zajednički život sa momkom?
- Trebalo je već da se uselimo, ali su se radovi odužili pa čekamo njihov završetak.

Hoćete li naučiti da kuvate zbog Radeta?

- Još nisam počela da učim, ali sigurno ću naučiti. Volela bih da znam da kuvam i znam da će nam to biti problem na početku zajedničkog života, ali sam sigurna da ćemo ga prevazići.

Planirate li da na leto odete na odmor?
- Sigurno ćemo otići negde krajem leta ili početkom jeseni, ali još nismo izabrali destinaciju. Takve odluke uglavnom donosimo u poslednji čas.


Sarađujete li još sa Emirom Kusturicom i hoćete li uskoro izvoditi pank operu „Dom za vešanje“?
- Uvek se radujem izvođenju „Doma za vešanje“ jer je to iskustvo nezaboravno. Početkom avgusta putujemo u Rusiju, u Krasnodar, gde ćemo nastupiti na festivalu „Kubano“. Tamo ćemo ostati pet dana, a imaćemo jedno izvođenje.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Dejan Milićević
Stilista: Stefan Orlić
Šminka: Aleksandra Starčević, tel: 063 / 44 - 14 - 54
Frizura: Miloš Milnović, tel: 063 / 13 - 66 - 016
Mesto snimanja: "Time Out"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još