Vlado Georgiev: Zvezda na modnoj pisti

Vlado Georgiev: Zvezda na modnoj pisti

Autor: | 06/03/2012

0

Revija “Pal Zileri” održana je sinoć u “Belekspo centru”, na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće - leto 2012. godine ovog popularnog brenda. U ulozi manekena našao se i pevač Vlado Georgiev, koji je dobio najveće ovacije publike. Ove godine dizajnerski tim bio je inspirisan kostimima iz filmskog klasika iz šezdesetih godina “U zenitu sunca”, i francuske legende Alena Delona. Raskošni duh, azurne boje juga Italije je osnovna inspiracija kolekcije za proleće - leto za muškarce koji drže do svog stila.

Šarmantni manekeni, među kojima su bili Đoko Kortina i Boško Jakovljević prošetali su veoma interesantne odevne kombinacije poput odela boje lavande, mornarsko plave, sive, ciklama, jarko žute, purpurne, mlečnobele, oranž.

Silueta svakog komada ustvari je nastavila trend zimske kolekcije, pa je publika, među kojima su bili Dragan Nikolić, Minja Miletić, Suzana Perić i Dejan Udovičić videla interesantne modele dužih sakoa sa užim reverima, mekanim ramenima, kao i pantalone interesantnog kroja, a sve to u kombinaciji sa prslukom.

Osim klasičnih pruga, kolekcija je osvežena i retro dezenima šezdesetih, mikrotkanima i sitnijim karo motivom. Neki komadi bili su od lana i pamuka, jelenske kože, ali su najviše forsirani prirodni materijali. Blejzeri su napravljeni od mešavine vune, lana i svile.

Na samom kraju pistom je prošetao pevač Vlado Georgiev, u tamnom odelu i pobrao najveće simpatije svih modnih hedonista.

U svom prepoznatljivom fazonu ispozirao je fotoreporterima i mahnuo fanovima, kojih je, ako je sudeći po aplauzima, u publici bilo puno. Nakon revije svi ljubitelji mode uživali su na koktelu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin