Antonija Blaće: Nasmejana i ležerna

Antonija Blaće: Nasmejana i ležerna

Autor: | 26/05/2012

0

Bivša ukućanka „Velikog brata“ i hrvatska voditeljka Antonija Blaće za kratko vreme pobrala je naklonost srpske publike. Kada se pre šest godina prijavila za učešće u prvoj sezoni hrvatskog rijaliti šou-programa "Veliki brat“, šarmantna Šibenčanka nije mogla ni da pretpostavi da će joj ta avantura promeniti život. U popularnom šou-programu pokazala je da je znatiželjna, neposredna, komunikativna ipre svega svoja. Popularnost je iskoristila i ubrzo postala jedna od najtraženijih voditeljki. Gledaoci u regionu je svake nedelje gledaju na televiziji "Prva", u emisiji "Survivor - povratak u civilizaciju", koju vodi zajedno sa kolegom Milanom Kalinićem. Tokom rada na dva velika i uzbudljiva projekta, "Veliki brat" i "Survivor", navikla je na brojna iznenađenja i neplanirane okolnosti, ali ono koje joj je priredio njen verenik, vaterpolista Hrvoje Blečić, "oborilo ju je s nogu". Detalje romantične prosidbe u Beogradu Antonija čuva samo za sebe i kaže da ju je zgodni vaterpolista osvojio time što se pored njega oseća svoja i što vole na isti način. Nasmejana i emotivno ispunjena, spremna je za venčanje koje je očekuje. Ne skriva da uživa u slikanju, snimanju, da daje intervju i svakoj avanturi koju donosi posao novinara i voditelja. Iako mnoge javne ličnosti robuju odevnim markama, u razgovoru za magazin "Hello!",  Antonija otkriva da nije šopingholičarka, kupuje sve što joj se dopadne i to obično bez isprobavanja, jednostavno uzme i plati. Pribegava prirodnim materijalima i nema omiljenog kreatora. Nikada ne bi obukla bermude, a najbolje se oseća u farmerkama i beloj majici sa kosom vezanom u rep.

Šta je za vas stil?
- Stil u odevanju je kada uspete daizgledate dobro na svoj način, a  životni stil podrazumevakombinaciju iskrenosti, pristojnosti, ljubavi prema životu i socijalnuinteligenciju.
Kakav je vaš stil oblačenja, kroz koje faze ste prolazili?
- Nisam prošla kroz mnogo stilskih faza, osim onih u tinejdžerskom periodu kada sam nosila sve i svašta, imala sam razne frizure i sve boje kose. Ne smatram da sam naročito stilizovana osoba, nosim ono što mi se dopada, a da je moderno i ležerno.
U čemu se najprijatnije osećate?
- U dobrim farmerkama i  beloj majici, sa kosom vezanom u rep.

Da li ste šopingoličarka?

- Ne volim da isprobavam odeću, kupujem stihijski. Pokupim sa aufingera ono što mislim da će mi dobro stajati i kupim. Pošto često pogrešim, sad imam novu parolu - kupujem ono što mislim da mi neće dobro stajati.
Koji je vaš fetiš?
- Mislim da nemam fetiš ili ga nisam svesna, ali kada otvorim ormar, jaknice su najbrojnije.
Birate li kvalitetnu garderobu?
- Što sam starija i zrelija, shvatam da mi nisu potrebne krpice u ormaru već dobri i kvalitetni komadi garderobe koji se mogu efektno kombinovati. Dobra torba i cipela upotpune i "podignu" svaku odevnu kombinaciju. Volim prirodne materijale.
Koje boje dominiraju u vašem ormaru?
- Sve boje osim plave.

Intervju: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti