Treće veče Nedelje mode u Beogradu obeležila revija Boška Jakovljevića

Treće veče Nedelje mode u Beogradu obeležila revija Boška Jakovljevića

Autor: | 29/10/2012

0

Treće veče beogradske nedelje mode održano je sinoć u Belekspo centru. Veče su obeležile revije "Dekadence" Boška Jakovljevića, kao i revija Bate Spasojevića. Pre Boškove revije juče je urpiličena izložba koju je on radio u saradnji sa salonom automobila "Infiniti".

Veliki broj poznatih ličnosti došao je u Belekspo centar kako bi ispratio najnovije modne trendove. S obzirom na to da je program bio bogat i da je trajao dugo, viđen je i veliki broj poznatih ličnosti.


Pored Ognjena Amidžića koji je došao u društu supruge Danijele na ovoj i ostalim revijama viđeni su i Vlada Stanojević, Marijana Mićić, Katarina Vučetić, Snežana Dakić Mikić, Danijela Vranješ, Goca Tržan, Biljana Obradović, Vesna Jugović, Lena Bogdanović, Jelena Blečić, Marko Đurovski, Doktor Filgud i mnogi drugi.

Kao svojevrstna uvertira pred reviju Decadence by Boško Jakovljević powered by Martini Vesto & PWL upriličena je izložba fotografija u salonu luksuznih automobila Infiniti. Takođe, izložbi je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti i ljubitelja Boškovih kreacija.

Fotografije je napravio Marko Sovilj a želja dizajnera bila je da kroz fotografije prikaže da muškarci koji nose njegove kolekcije voze upravo takve automobile.

Izvor: Svet / Blic
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još