Katarina Radivojević i Jelena Gavrilović kraljice modne piste, revija Irene Grahovac oduševila

Katarina Radivojević i Jelena Gavrilović kraljice modne piste, revija Irene Grahovac oduševila

Autor: | 17/04/2024

0

Revija Irene Grahovac HAL9000, održana u prostoru bivšeg bioskopa Balkan, zatvorila je revijalni deo 53. Perwoll Fashion Weeka.

Đorđe Tomić

 

- Ako je prirodna inteligencija zora, a veštačka inteligencija suton, šta nastaje nakon toga - zapitala se dizajnerka, koja je inspiraciju za novu kolekciju pronašla u filmu „Odiseja 2001. u svemiru”.

Pročitajte: Irena Grahovac - Bolje nositi jedan dobar komad nakita nego natovariti na sebe gomilu

Muzika iz pomenutog filma vrtela se na Ireninoj plejlisti, dok je stvarala prve skice i premišljala o simbolici prve scene filma, kada je pračovek podigao kost i iskoristio je kao oružje kojim nadjačava ostale jedinke.

Revija Irene Grahovac HAL9000 predstavila je neobičan spoj prirodnih i veštačkih materijala – jagnjeće krzno u sirovom obliku kombinovano je sa tech materijalima.

Đorđe Tomić

 

Crni kožni mantili savremenih krojeva i bunde od prirodnog i veštačkog krzna dopunjeni su zanimijivim aksesoarom - torbama i šeširima izrađenim kako od prirodnih, tako i od veštačkih materijala.

Đorđe Tomić

 

Dve boje plave predstavljaju „zoru” i „suton” – prirodnu i veštačku inteligenciju, a između je tamnilo, oslikano kroz neizbežnu crnu i tamnobraon.

Pročitajte: Veliko priznanje - Ireni Grahovac nagrada za najboljeg dizajnera

Pistom je prošetala influenserka Uki Q, kao i glumice Jelena Gavrilović i Katarina Radivojević.

Đorđe Tomić

 

Revija Irene Grahovac HAL9000 okupila je brojne poznate ličnosti. Kreatorki su podršku pružile Verica Rakočević, Snežana Dakić, Leontina, Brankica Janković, Goca Tržan...

Đorđe Tomić

 

Đorđe Tomić

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović F.S./ATA Images

Pročitajte još