Ponesite vodeći modni trend kao ove poznate cice (foto)

Ponesite vodeći modni trend kao ove poznate cice (foto)

Autor: | 10/08/2020

0

Iako su mnogi sprečeni da ovog leta oud na more, ne znači da je sezonja kupanja otkazana. Mnoge poznate lepotice već su pokazale zanosna tela u kupaćim kostimima, a sudeći po instagramu kupaći sa "animal" printom je vodeći trend ove sezone.

Mnoge poznate dame svojim letnjim fotografijama na poznatoj društvenoj mreži privukle su pažnju. Ono što nam, pored njihovih besprekornih figura nije promaklo je da im se posebno dopao popularni modni trend - kupaći sa "animal" printom.

Kupaći sa "animal" printom je vodeći letnji trend

Prva je ovaj iazovni bikini ponela Sara Jovanović, koja je uživala na letovanju sa svojim momkom. Sara je odabrala bikini krojen po uzoru na modele iz devedesetih, koji je istakao njenu vitku liniju. Pevačica se poslužila još jednim trikom, pa je na početku letovanja, dok još nije dobila boju, odabrala tamniji kupaći, koji je sjajan kontrast sa njenim svetlim tenom. Zagasiti bikini sa leopard šarom pun je pogodak.

Pročitajte: Sunce, more i ljubav - Sara Jovanović nikad srećnija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jul 22, 2020 at 2:07am PDT


I glumica Iva Štrljić odlučila je da pokaže zanosono telo. Iako za nju ove sezone nema odmora, jer vredno radi na seriji "Igra Sudbine" na svom "Instagramu" podelila je prošlogodišnju fotografiju u kupaćem kostimu sa "animal" printom. Poznata po tome da voli modu i prati trendove, Iva je i ovog puta bila ispred svih, pa je vodeći trend, koji joj sjajno pristaje, ponela još prošle godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial) on Aug 9, 2020 at 1:21am PDT


Lena Kovačević pdlučila se za jednodelni kupaći u leopard printu. Braon nijansa dodatno je naglasila plavu kosu, po kojoj je pevačica prepoznatljiva. Nakon što se oporavila od Korona Virusa i Lena je odlučila da uživa u toplim letnjim danima.

Pročitajte: Marko Louis i Lena Kovačević - Muzika koja govori o ljubavi između dvoje ljudi koja nestaje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on Aug 9, 2020 at 11:42am PDT


Zorana Jovanović blogerka koja svakom fotografijom "ruši" društvene mreže, već mesec dana uživa na letovanju. Sa Mikonosa, gde je uživala u društvu fudbalera Ermina Bičakčića, Zorana je otputovala na Ibicu. Preplanula i zanosna, svakom fotografijom privlači mnoštvo komplimenata na društvenoj mreži "Instagram". Međutim, fotografija koja je napravila pometnju je upravo fotka na kojojaZoranah pozira u leopard kupaćem kostimu. Prezgodna, Zorana je dobila niz komplimenata na račun svog izgleda, a kao prava trendseterka odlučila se za potpuni modni hit - kupaći sa "animal" printom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Aug 7, 2020 at 10:12am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram