Da li ste sigurne da nosite pravu veličinu brushaltera?

Da li ste sigurne da nosite pravu veličinu brushaltera?

Autor: | 22/09/2020

0

Kupovina brushaltera, tačnije prave veličine grudnjaka, podjednako je važan posao, kao i kupovina udobnih cipela ili naočara odgovarajuće dioptrije. Neodgovarajući grudnjak može izazvati crvenilo, otežano disanje, hroničnu glavobolju, ali i probleme s izgledom samih grudi.

Najbolji grudnjaci samo podupiru grudi, a tokom nošenja ih ne osećate jer oni dopuštaju normalno kretanje bez neugodnog urezivanja u kožu. Iako se veličina može izmeriti, brojevi se kao i kod odeće mogu razlikovati od modela do modela, pa je najbolji način pravilne veličine isprobavanje.

Pročitajte: Za hrabre - Brushalter kao modni dodatak

Kupovina brushaltera  - Na ovo posebno obratite pažnju

Prava veličina ne uzrokuje osećaj zatezanja i neugodnosti, a podizanjem ruku možete videti da li grudnjak dovoljno čvrst. Ako vam se žica grudnjaka urezuje u kožu, odaberite veći grudnjak ili model bez žice, navodi portal "Wall". Nekim ženama veoma je teško da se u početku naviknu na žicu u grudnjaku, ali činjenica je da ona bolje pridržava grudi.

Donji rub korpe trebalo bi da bude usko uz telo, jer on osigurava 80 posto potpore grudima. Ako se bretele urezuju, verovatno donji rub korpe nije dovoljno pritisnut uz telo pa su one previše zategnute kako bi grudi bile pridržane.

Brojna istraživanja kažu da žene sa manjim grudima ne moraju da nose grudnjak ako to ne žele. Ali sa druge strane dame sa bujnijim poprsjem pod obavezno moraju da nose brushalter zbog zdravlja i sigurnosti.

Pročitajte: Greške Kupovina brushaletra - Da li i vi pravite ove greške?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti