Za perfektan stas: Farmerke koje nosi Viktorija Bekam savršeno laskaju ženskoj figuri

Za perfektan stas: Farmerke koje nosi Viktorija Bekam savršeno laskaju ženskoj figuri

Autor: | 28/11/2020

0

Stil Viktorije Bekam poznat je kao nepogrešiv, a gotovo sve što ponese postaje apsolutni hit u svetu mode. Ovoga puta, odlučila se za farmerke neobičnog korja, koje laskaju ženskoj figuri. Reč je o modelu iz njene pred-prolećne kolekcije, koji je već postao hit na "Instagramu".

Farmerice visokog struka, sa zvonastim nogavicama na ivicu, podsećaju na pantalone, s tim što su od džinsa. Osim neobičnog kroja, kreatorka se odlučila i za kombinaciju svetlog i tamnog teksasa, koji komadu daje posebnu draž. Na džepovima od tamnog teksasa, crvenim štepom izvezeni su inicijali Viktorije Bekam.

Pročitajte: Viktorija Bekam ponela jesenji modni trend koji ćete obožavati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

O svojoj novoj kolekcijie Viktorija je na "Instagramu" napisala: " Zabavna je, puna duha, razigranih tekstura, sjajnog džinsa i snažnih posveta glamuru sedamdesetih. Vrlo je nosiva i dovoljno svečana. Nadam se da ćete je voleti onoliko koliko je ja volim ".

A njenim pratiocima kolekcija inspirisana sedamdesetim vrlo brzo postala je omiljena. Osim što se kroz nju prepliću klasična elegancija i ležeran stil, cela kolekcija, baš kao i ove farmerice inspirisane su i stilom koji Viktorija godinama neguje.

Ovaj model farmerki idealan je za svaki tip građe, jer visoki struk sakriva sve što je potrebno, a nogavice na ivicu čine da izgledate više i vaš stas samim tim postaje primamljiviji.

Pročitajte: Kejt Midlton ili Viktorija Bekam - Koja će pobediti, ceo svet glasa!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Viktorija je džins koji odiše klasikom kombinovala sa šarenim džemperom, i tako spojila klasiku i jednostavnost, koje su sinonim za njen besprekorni stil.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Neilson Barnard Getty Images via Guliver