Kejt Midlton ili Viktorija Bekam: Koja će pobediti, ceo svet glasa!

Kejt Midlton ili Viktorija Bekam: Koja će pobediti, ceo svet glasa!

Autor: | 19/11/2020

0

Viktorija Bekam ili Kejt Midlton - koja će pobediti?

Dve velike modne ikone, rame uz rame, koja će poneti titulu najbolje, pitaju se svi? Supruga Dejvida Bekama i vojvotkinja od Kembridža na samom kraju 2020. godine našle su se na samom vrhu svetske ankete - koja je bolja modna ikona.

Kejt Midlton je i zvanično priznata kao ikona stila i najmodernija kraljevska ličnost. Tako je postala i jedini član kraljevske porodice koji je uvršten u prvih 10 najmodernijih ljudi u Evropi prema Internet prodavnici "Farfetch", navodi "Harper's Bazaar".

Pročitajte: Monohromatski stil je „in“ i ove sezone, a evo kako ga nosi Kejt Midlton (foto)

Photo by Brendon Thorne/Getty Images via Guliver

Generalno, u rejtingu prema klijentima usluge, Kejt je zauzela drugo mesto sa 24 posto glasova. Prestigla ju je bivša solistkinja nekadašnjeg benda "Spice Girls" i modna dizajnerka, Viktorija Bekam. U trci za najbolju modnu ikonu uključene su i italijanska modna blogerka Kjara Feranji, Olivia Palermo, pop pevačica Eli Goulding i manekenka Ana Klivlend.

Ovo nije prvi put da je Kejt uključena u takvo rangiranje, ali prvi put je uspela da se ozbiljno takmiči sa profesionalcima modne industrije. Napominje se da su korisnici vojvotkinju izabrali za najmoderniju kraljevsku ličnost zbog činjenice da ona vešto kombinuje pristupačne odevne komade sa odećom skupih brendova, zna da nosi složene kombinacije boja i uvek izgleda prikladno. U njenom stilu nema ničeg napadnog ili vulgarnog, a istovremeno se njeni stajlinzi uvek pamte.

Photo by Neilson Barnard/Getty Images via Guliver

Da li će Viktorija Bekam ili Kejt Midlton pobediti ostaje da vidimo u nedeljama koje su pred nama.

Koja će biti modna ikona 2020. godine?

Viktorija Bekam
Kejt Midlton

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Tristan Fewings/Getty Images via Guliver / Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images via Guliver