Opekotine, zavoji, žive rane: Olivije Rusten šokirao svet fotografijom i priznanjem, pre godinu dana preživeo stravičnu eksploziju

Opekotine, zavoji, žive rane: Olivije Rusten šokirao svet fotografijom i priznanjem, pre godinu dana preživeo stravičnu eksploziju

Autor: | 11/10/2021

0

Olivije Rusten godinu dana ćutao i sve uspešno sakrio 

U okviru „Nedelje mode“ u Parizu videli smo i novu kolekciju brenda „Balmain“. Glamur, zgodne žene, modeli koji oduzimaju dah, naravno i kreativni direktor kuće, koji nije skidao osmeh s lica na kraju još jedne uspešne revije. A onda je, nekoliko dana kasnije, Olivije Rusten sablaznio svet otkrivši kroz kakav je pakao ne tako davno prolazio. Priču je dokumentovao fotografijom zbog koje je mogima na tren zaigralo srce.

Pročitajte: Toliko su želeli decu - Ljubomir Bandović potvrdio tužne vesti

Guliver Getty Images

 

Nesreća se dogodila dok je bio u svom domu, mestu za koje svi verujemo da je najsigurnije na svetu. Ili bar želimo da verujemo. Jer, nekad se, baš tu gde smo najviše ušuškani, dešavaju stvari koje mogu da se završe kobno. Olivije je, na sreću, izbegao tragediju, ali nije prošao bez posledica posle eksplozije kamina.

‒ Sada sam konačno spreman da podelim sa vama nešto što sam predugo krio. Pre tačno godinu dana u mojoj kući u Parizu eksplodirao je kamin. Sledećeg jutra probudio sam se u bolnici. Profesionalci koji su u to vreme bili zauzeti kovid-pacijentima brinuli su i o meni. Učinio sam sve da sakrijem šta mi se dogodilo, tajnu su znali samo moji prijatelji i saradnici. Iskreno, ne znam zbog čega me je toliko bilo sramota. Verovatno je za sve kriva opsesija savršenstvom, nešto što se podrazumeva kada je reč o modi, možda i neke moje nesigurnosti.

Instagram

 

Olivije Rusten uspešno sakrio veliku tragediju 

Dok se oporavljao kreator se trudio da što više radi kako bi skrenuo misli prema lepšoj strani života. Danonoćno je bio zauzet novim kolekcijama.

‒ Krio sam lice i ožiljke maskama, rolkama, majicama sa dugim rukavima, čak i prstenjem. Shvatio sam da je moć društvenih mreža u tome da pokažu ono što vi želite. To je taj naš novi svet. Sada, posle godinu dana, ja sam zdrav, izlečen i srećan. Svakog dana zahvaljujem Bogu na svom životu.

Pročitajte: Sestra Nataše Bekvalac doživela tešku saobraćajnu nesreću, automobil se prevrtao nekoliko puta

 

 

Poslednja revija bila je svojevrsna oda tom životu, otkriva Rusten, a ne zaboravlja ni osoblje bolnice i one koji su bili uz njega u najtežim trenucima.

‒ Danas sam opet slobodan i srećan. Otvaram novo poglavlje sa osmehom na licu i srcem punim zahvalnosti. Bog vas blagoslovio sve! I još jednom – nikad nemojte da se predajete. Sunce se ponovo rađa posle svake oluje.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin