Nikada ne omalovažavajte kupca: Kritike na račun "Victoria's Secreta"

Nikada ne omalovažavajte kupca: Kritike na račun "Victoria's Secreta"

Autor: | 06/02/2017

0

Čuveni brend "Victoria's Secret" našao se na udaru kritika, nakon što je jedna žena napisala otvoreno pismo odgovornima u toj kompaniji, u kome je opisala neugodnost koju je doživjela kada je želela da kupi njihov donji veš.

Izvesna Ebi Volš Grinfild odlučila je nedavno da se počasti šopingom, ali ju je umesto kvalitetne usluge dočekalo pitanje jedne od prodavačica: "Jeste li svesni koje brojeve prodajemo ovde?", piše britanski tabloid "The Sun".

Nazadovoljna mušterija je istakla da se istog trenutka kada joj je upućeno pitanje osetila vrlo neugodno i napomenula da je momentalno napustila prodavnicu.

Tajne Viktorijinih anđela: Deset stvari koje niste znali o njima

Ona kaže da nema problem da uđe u prodavnice koje su poznate po tome što u asortimanu imaju minijaturne brojeve, ali ju je naljutio komentar, koji joj je bio upućen, neposredno nakon što je ušla u radnju.

- Prodavnice me ne plaše. Ulazak u tu prodavnicu isti je kao ulazak u bilo koju drugu. Nisam se osećala nelagodno jer nisam nigde videla veličinu XL, već samo XS, S, M ili L, već zbog komentara prodavačice - napisala je.

Iz slavnog brenda odmah su se ogradili od incidenta i poručili da to nije stav same prodavnice, i istakli da će problem biti rešen po hitnom postupku.

- Svaki kupac mora da se oseća ugodno i zaslužuje da se prema njemu pokaže poštovanje. Želimo da se svi osećaju dobrodošlo, pa ćemo se potruditi da do ovakvih stvari više nikada ne dođe - poručuje "Victoria's Secret".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti