Prva kolekcija obuće: Eli Golding predstavlja svoju "Star Collection" ekskluzivno u Deichmann-u

Prva kolekcija obuće: Eli Golding predstavlja svoju "Star Collection" ekskluzivno u Deichmann-u

Autor: | 17/03/2017

0

Britanska pevačica Eli Golding jedna je od retkih zvezda koja komponuje svoje pesme i istovremeno savršeno svira instrumente poput gitare, bubnjeva i klavijatura. Popela se na sam vrh top lista zahvaljujući muzičkom doprinosu filmskom hitu "50 nijansi sive", i jedna je od najuspešnijih britanskih solo izvođača u protekloj deceniji.

Sa svojom prvom kolekcijom obuće Star Collection dizajniranom u saradnji s Deichmann-om, vodećim evropskim prodavcem cipela, zasjaće i u modnom svetu od 15. marta 2017. godine kada linija postaje dostupna.

Pevačica i kantautorka Golding ne samo da impresionira svojim očaravajućim glasom, nego i svojim neobičnim stilom. Osećaj za najnovije trendove ove godine predstavlja izborom velike kolekcije cipela za Deichmann.

- Za mene cipele predstavljaju znak raspoloženje u kom se trenutno nalazim. Lansiranje lične kolekcije mi pruža priliku da izrazim sopstveni stil. Kolekcija obuhvata cipele za svaku priliku – stvarno ne mogu da se odlučim da li radije nosim štikle ili ravne cipele – stalno ih menjam - rekla je Eli.

Patike, oksfordice, etno sandale, štikle, sandale sa punom petom, espadrile i natikače – kolekcija Ellie Goulding for Deichmann predstavljena je pod sloganom Rock your Look. Svetle boje, ekstravagantni krojevi, posebni ukrasi ili rock-star dodaci predstavljaju stil sa značenjem.

Prateću kampanju radio je slavni fotograf Luji Benks u Londonu, a za stajling je bila zadužena Šer Colter, koja već ima iskustva u radu sa zvezdama, poput Rouzi Hantington Vajtli, Kirsten Dans i Demi Mur. Reditelj TV spota je popularni Emil Nava, poznat po muzičkim video spotovima koje je radio za Rijanu, Selenu Gomez, Kalvina Harisa.

"Eli Golding for Deichmann“ kolekcija biće dostupna od 15. Marta 2017. godine u svim Deichmann prodajnim objektima u Srbiji.

Cene modela se kreću od 2.390 RSD do 4.790 RSD.

Kolekcija će biti dostupna u ukupno 21 evropskoj zemlji u prodavnicama i onlajn prodavnicama Deichmann grupacije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti