Modne vinjete na Belgrade Fashion Week-u

Modne vinjete na Belgrade Fashion Week-u

Autor: | 03/04/2017

0

Modne vinjete, poseban vid programa Belgrade Fashion Week-a, predstavljen je tokom vikenda u galeriji Štab.

Lily Tailor, Verv, kao i učesnice nacionalnog konkursa Fashion Scout SEE Southeast Europe Fashion Showcase Sonja Jocić, Sonja Marunić, Valentina Feher, Ivana Gajić i Nevena Krivokapić predstavili su svoje modne kreacije u izložbenom ambijentu u vidu različitih postavki i stilizacija svojih modela.

Kroz svoje specifične pristupe kako modi i odevanju, tako i kroz prezentaciju istih, brend Lily Tailor prikazao je preview kolekcije za proleće/leto 2017 „Koi“. Ljiljana Joksović, dizajnerka koja stoji iza imena Lily Tailor,je u prepoznatljivom, ženstveno-poetičnom maniru prikazala pet modela u maslinastom, puder-roze, crnom i belom koloritu.

Brend Verv je izložio mini kolekciju za proleće/leto „Fiasco“. Nju čine vizuelno upečatljivi sakoi, crne i bele boje. Dominantni detalji su sirove, neobrađene ivice kao i različite teksture materijala, koje na kontrastni način ističu visoku eleganciju sakoa. Verv žena iskazuje svoju ženstvenost na nekonvencionalan i pomalo provokativan način, stavljajući u prvi pln svoju ličnost, dok sakoi samo naglašavaju istu. Među posetiocima bila je i Ana Stanić koja je zaštitno lice ovog brenda.

Učesnice nacionalnog konkursa Fashion Scout SEE Southeast Europe Fashion Showcase predstavile su se postavkom koja uključuje modele sa kojima su se i prijavile na ovo prestižno takmičenje, a one su Sonja Jocić, Sonja Marunić, Valentina Feher, Ivana Gajić i Nevena Krivokapić. Njihovi kvalitetni radovi zaslužuju da budu predstavljeni javnosti i na ovaj način, a nadamo se da će u narednom periodu na njihovim osnovama biti razrađene i celokupne nove kolekcije ovih dizajnerki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs David Đorđević