Opšte razočaranje: Kendal Džener dobila titulu modne ikone decenije

Opšte razočaranje: Kendal Džener dobila titulu modne ikone decenije

Autor: | 01/09/2017

0

Iako je dvadesetjednogodišnja Kendal Džener u samom vrhu svetskog modelinga, mnogi smatraju da je nazasluženo dobila titulu Modne ikone dekade.

Godine 2014., magazin "Pipl" je uvrstio Kendal na listu 50 najlepših žena sveta, a već 2015., manekenka je zauzela visoko mesto najseksepilnijih žena sveta, prema izboru muškog magazina "FHM".

Kako je najavljeno, manekenka Kendal Džener će na njujorškoj Nedelji mode (8. septembra) biti proglašena modnom ikonom decenije, a ova vest se nimalo nije dopala javnosti, piše superzena.

Dok još uvek mnogi ne cene njen rad, zbog povezanosti sa porodicom Kardašijan, mnogi korisnici interneta su postavili pitanje kako ona može da nosi ovu titulu, kada je pre deset godina bila 11-godišnjakinja.

Tako se među mnogobrojnim nezadovoljnim korisnicima društvenih mreža stvorila prava diskusija...

-To je sramota, pa sećate li se vi kako su se sestre Kardašijan-Džener odevale pre deset godina? Nisu imale nimalo stila, glasio je jedan od komentara, dok je drugi ozlojeđen fan napisao da ona to uopšte ne zasluzuje:

-Ta devojka stalno ima isti dosadni izraz lica i nije odradila više od deset različitih snimanja i ona će dobiti nagradu za modnu ikonu?

Ipak, ima i onih koji su stali na stranu lepe manekenke te su istakli njena dosadšnja najveća angažovanja.

Tako se najpre pominje saradnja sa brendom "Viktorija sikret", naslovne strane prestižnog "Voga" i "Harpers Bazara", rad sa svetskim modnim kućama, poput Šanela, Mark Džejkobsa, Živenšijja.

Kendal je takođe sa sestrom Kajli Džener pokrenula brend pod nazivom "PacSun", te se mlada manekenka oprobala i u ulozi dizajnera.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kendal džener

Pročitajte još