Iris Apfel u Parizu

Iris Apfel u Parizu

Autor: | 14/02/2016

0

Nakon kineskog umetnika Ai Weieia i njegovih fascinantnih likova iz bajki, pariška robna kuća Le Bon Marché svoje će posetioce da iznenadi još jednim specijalom.

Ovoga puta, radi se o Iris Apfel čiji će lik i stilske figure na mesec dana zavladati izlozima i prodajnim prostorom pariške kuće luksuza. "Iris u Parizu" naziv je svojevrsne izložbe inspirsane njenim specifičnim stilom i životnom filozofijom kojom će se Iris uskoro predstaviti Parižanima.

Manifestacija počinje 27. februara, baš u vreme Pariške nedelje mode pa organizatori na otvaranju očekuju brojne modne face i sveta šoubiznisa. I Iris će prisustvovati otvaranju čemu se posebno veseli jer u Parizu nije bila gotovo deset godina.

- Nadam se da će ova izložba posetioce robne kuće Le Bon Marché inspirisati da pomere granice svog stila - objasnila je zašto je odlučila prihvatiti ponudu.

- Ne znam zašto se svi oblače tako predvidivo. Svi igraju na sigurno što je prava šteta.

Ako itko može da nas podstakne da u svoj stil unesemo malo nepredvidivosti i začina, onda je to sigurno Iris i jedva čekamo da vidimo kako će izgledati ovaj nesvakidašnja postavka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages hellomagazin
Tagovi: iris apfel moda