Na naslovnici "Sport ilustrejteda" manekenka punijeg stasa (foto)

Na naslovnici "Sport ilustrejteda" manekenka punijeg stasa (foto)

Autor: | 16/02/2016

0

Magazin "Sports ilustrejted" je na naslovnu stranu svog novog izdanja prvi put stavio manekenku za kupaće kostime za osobe punijeg stasa, Ešli Grejem. Fotografije je radio Džejms Makari, a lepa 28-godišnjakinja pozirala je ispred njegovog objektiva na plaži.

"Potpuno sam bez reči! Ova naslovnica je za sve žene koje su osećale da nisu dovoljno lepe zbog svoje veličine. Možete postići sve što želite, samo ako se potrudite", napisala je Grejemova.

Ešli Grejem radi za modnu kuću "Lejn Brajant" koja kreira odeću i donji veš za punije žene. Osim toga, sa još nekoliko punijih koleginica osnovala je grupu ALDA s ciljem kolektivne promocije različitosti u modnoj industriji.

U toku svoje karijere mnogo puta se nalazila na meti onih koji su kritikovali njen izgled. Sports ilustrejted na ovaj način želi da slavi različitost i lepotu koja dolazi u različitim formama i veličinama.

Ovaj brend svojom novom kampanjom promoviše pozitivnu sliku o sopstvenom telu, bez diskriminacije žena, veličina, oblika i boja koje se ne uklapaju u ustaljene standarde, pa je tako i Nikol Grifin, 56-godišnja manekenka prva žena tih godina koja se pojavila u reklami za brend "Sports ilustrejted", u izdanju za kupaće kostime koje je izašlo nedavno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/A S H L E Y G R A H A M hellomagazin
Tagovi: Ešli Grejem moda