Minimalistička elegancija kuće "Céline"

Minimalistička elegancija kuće "Céline"

Autor: | 07/03/2016

0

Mnogi su se brinuli hoće li Fibi Filo ostati na čelu kuće Céline, a nakon predstavljene kolekcije šuškalo se kako je ovo možda jedna od njenihh najboljih do sada.

Vizija nove kolekcije bile su muške košulje oko kojih se gradila kolekcija prepuna širokih lepršavih pantalona od teške svile koje svojom dužinom prekrivaju stopala, baloneri bez rukava i predimenzionirane rolke. Ležerni potpis ove modne kuće nikad ne izostaje baš kao i slojevitost koja je ovog puta vidljiva na kombinacijama pantalona i haljina. Neutralna paleta zemljanih tonova u kombinaciji s crnom ne odstupa puno od prepoznatljivog izražaja ove modne kuće koja odlično stvara kontraste sukobljavajući nežne i tamne boje. Izazovni izrezi na haljinama u predelu ramena, asimetrija na dugačkim i kratkim rukavima uvek je vešto odrađena i Céline savršeno koketira s opuštenom i istovremeno zavodljivom estetikom.

Crni puloveri od crnog buklea optočeni su šiljastim šljokicama koje nalikuju na krhotine podsetile su nas na trenutak na Chanel igru, a odlučni krojevi na kožnim balonerima potpuna su suprotnost eleganciji koja prati celu kolekciju. Možda je ovo i najkomercijalnija kolekcija do sada koju smo imali prilike da vidimo, ali je još uvek dovoljno poželjna. Fibi Filo zna kako da osvoji svoje klijente, posebno kada je u pitanju obuća i ostali kožni dodaci koji su i ovaj puta u minimalističkom stilu dovedeni do savršenstva.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages/instagram/ hellomagazin
Tagovi: Celine moda