Kejt Midlton na naslovnici povodom 100 godina časopisa Vogue

Kejt Midlton na naslovnici povodom 100 godina časopisa Vogue

Autor: | 01/05/2016

0


Britansko izdanje prestižnog modnog časopisa "Vogue" slavi svoje 100 godina postojanja, a naslovnicu slavljeničkog broja krasi ni manje ni više nego Kejt Midlton.

Vojvotkinja od Kembridža stala je pred objektiv Džoša Olinsa, a editorijal, koji se proteže na 10 stranica, snimam je u Norfolku gde Kejt živi sa porodicom.

Na fotografiji izabranoj za naslovnicu junskog izdanja Kejt izgleda opušteno i jednostavno, odevena u belu košulju, smeđu kožnu jaknu i tamnozeleni šešir.

- Ovo je bilo njeno prvo snimanje za magazin i bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njom jer je prirodni talenat - izjavio je fotograf koji je snimao kampanje za poznate modne kuće kao što su Kalvin Klajn i Luj Viton.

Džoš kaže da je uhvatio tačno kakva je – puna života, s odličnim osećajem za humor, inteligentna i pažljiva i veoma lepa.

- Velika nam je čast i izuzetno smo uzbuđeni što upravo Vojvotkinja od Kembridža krasi naslovnicu britanskog Voguea. Za mene osobno ovo je bilo predivno iskustvo i veoma sam ponosna na to. Posebno izdanje je meni priraslo k srcu, a reflektuje 100 godina britanskog Voguea - naglasila je glavna urednica Aleksandra Šulman.

Snimanjem naslovnice za "modnu bibliju" Kejt je krenula stopama omiljene princeze Dajane, koja se na naslovnici "Vogue"-a pojavila čak 4 puta.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Vogue