Bela Hadid je novi "Diorov" ambasador

Bela Hadid je novi "Diorov" ambasador

Autor: | 31/05/2016

0

Nakon što je osvanula na naslovnici "Vogue" magazina, i obeležila 69. izdanje Kanskog festivala prilično provokativnom haljinom, bilo je samo pitanje vremena kada će neki veliki modni i beauty gigant potpisati sa Belom Hadid ugovor.

Sada smo saznali koji brend je bio prvi na čekanju, kada je "Dior" objavio na svom Instagramu da je novi mejkap ambasador brenda mlađa sestra za sada slavnije Điđi Hadid.

Vest je objavljena tik pred "Diorov" događaj godine, najavljen spektakl u Blenhajm palati, na kojoj se očekuju obe sestre. Iako još ništa od detalja ugovora nije otkriveno, portal WWD je otkrio da će se Bela pojaviti u video kampanji koja će ići u nekoliko serija od 6. juna, pod kreativnim vođstvom "Diorovog" kreativnog direktora Pitera Filipsa.

Hadid se pridružila jakoj ekipi ambasadorki na čelu sa Dženifer Lorens, Merion Kotijar, zatim Natali Portman koja je lice Miss Dior parfema od 2010. godine, kao i velikog broja kozmetičkih linija, modelima Saši Lus i Kejt Mos koje su takođe česta lica u mejkap kampanjama francuskog brenda.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty IMages hellomagazin
Tagovi: bela hadid