Iza kulisa: Kako nastaju kostimi za turneju Queen B (video)

Iza kulisa: Kako nastaju kostimi za turneju Queen B (video)

Autor: | 22/07/2016

0

Pevačica Bijonse pravi je majstor u skrivanju svojih velikih poslovnih, a i privatnih projekata, ali ovog puta, na sreću svojih fanova, rešila je sa njima da podeli kako nastaje delić njene turneje. Reč je o fenomenalnim kostimima koji Queen B pomažu da izgleda savršeno na sceni.

Pevačica je pre nekoliko dana na svom Fejsbuk profilu podelila kratak video koji pokazuje koliko se truda i rada ulože u kostime za njenu Formation turneju, od ideje do "gotovog proizvoda". S obzirom da su dizajneri i brendovi poput Roberto Cavalli, Gucci, i Dsquared2 bili zaduženi za prilagođavanje svojih outfit-a divi i njenim pratećim igračima i vokalima, ogroman broj ljudi učestvovao je u stvaranju ovih kostima.

Kostimografkinja Marni Senofonte bila je glavna zadužena za ovaj projekat, a inspiracija za koncertnu odeću bio joj je vizualni album Lemonade, detalji poput čipke, okovratnika, karnera, šešira.

Pogledajte kako nastaje "viktorijanska ulična moda" za Formation turneju, a u našoj galeriji kako izgleda lepa Bijonse dok je nosi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: bijonse moda

Pročitajte još

Najnovije vesti