Kajli Džener u kreaciji Zvonka Markovića: Boljeg promotera moje mode nisam mogao ni da zamislim! (foto)

Kajli Džener u kreaciji Zvonka Markovića: Boljeg promotera moje mode nisam mogao ni da zamislim! (foto)

Autor: | 29/10/2016

0

Kajli Džener najmlađa pripadnica klana Kardašijan, obukla je haljinu našeg najpoznatijeg dizajnera Zvonka Markovića.

Naime, Kajli je sa sa sestrom Kendal u petak 28.oktobra priredila gala žurku povodom Noći veštica i za tu priliku obukla je Markovićevu kreaciju. Ova haljina je inače premijerno prikazana na njujorškoj nedelji mode u januaru ove godine.

Foto Instagram

- Odnedavno me zastupa agencija “Fashion Forwards” iz Los Anđelesa, koja je moje haljine prezentovala Kajli Džener. Ovo je tek početak saradnje sa njom. Jako sam zadovoljan jer je ona mlada, zgodna, vamp, zvezda svetskog ranga. Izgleda kao da je za nju pravljena haljina. Boljeg promotera moje mode nisam mogao ni da zamislim! Inače Halloween je jedan od glavnih i najatraktivnijih praznika u Americi i euforija počinje nekoliko dana ranije, a ono što obuku zvezde kao što je Kajli Džener ima veliki publicitet – objašnjavaMarković za naš portal.

Svi svetski selebriti mediji već su objavili fotografije sa događaja i prognoziraju da će na hiljade tinejdžerki iskopirati ovaj stajling.

Fotografija koju je Kajli Džener postavila na mrežu Instagram za nekoliko sati dobila je preko dva miliona lajkova.

Inače, magazin “Tajm” objavio je nedavno listu 30 najuticajnijih tinejdžera 2016.godine, a nanjenom vrhu je upravo Kajli Džener.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti