Nikola Demonja na predstavljanju novih kolekcija Esprit i Sportina

Nikola Demonja na predstavljanju novih kolekcija Esprit i Sportina

Autor: | 29/10/2016

0

U okviru 40. Belgrade Fashion Week-a upriličen je događaj Fashion & Fun na kom su nam Sportina i Esprit predstavili najnovije kolekcije. Bili smo u prilici da prisustvujemo  zabavnom programu kojim su prezentovane jesenje kolekcije poznatog brenda Esprit kao i bogat asortiman koji nam obezbeđuje Sportina.

Plesači, manekeni, kao i specijalni gost - poznati muzičar Nikola Demonja, družili su se sa posetiocima i prikazali jesenje modne trendove na zanimljiv i neoobičan način.

Promocije su održane u radnjama Esprit i Sportina, kao i u holu Delta City-a. Posetioci su uživali u dobroj muzici i koreografiji koju su im plesači pripremili, a pojava šarmantnog Nikole Demonje posebno je obradovala ženski deo publike.

Modni brend Esprit započinje modnu jesen 2016 sloganom #ImPerfect. U novoj kolekciji nalazimo dobro krojen džins, jakne kvalitetnih materijala, džempere kojima ne možete da odolite i krznene jakne koje će vas grejati.

Naglasak je na mekoći, udobnosti i asimetriji koja izražava kreativnost i individualnost brenda. Esprit vam omogućava da pratite modne trendove, ali u skladu sa ličnim stilom i prepoznatljivom diskretnom elegancijom.

Multibrend koncept store Sportina se razvija kao tip dinamičnog prodajnog mesta sa raznovrsnom ponudom atraktivne i urbane odeće. U zimskoj kolekciji vas očekuju zavodljivi francuski šarm novih Morgan modela i ženstvena Fracomina.

Komadi iz novih Marx kolekcija se lako mogu kombinovati i savršeno se dopunjuju sa  predstavnicima urbane street mode u Sportina radnjama: Tom Tailor, Vero Moda, Jack & Jones i Only. Od ove jeseni u ponudi se nalazi i planetarno popularni Superdry.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Đorđe Tomić

Pročitajte još

Najnovije vesti