Bolivudska lepotica blistala u Kanu u haljini u koju je uloženo 3000 sati rada

Bolivudska lepotica blistala u Kanu u haljini u koju je uloženo 3000 sati rada

Autor: | 13/05/2018

0

Davne 1994, godine Ajšvarija Raj je bila Mis sveta, a od tada se redovno nalazi na raznim top listama najlepših žena.

Nakon osvajanja laskave titule, posvetila se glumačkoj karijeri i danas je jedna od najpoznatijih bolivudskih zvezda te je rado viđeno lice i na brojnim holivudskim događajima. Ajšvarija Raj i u 44. godini uspeva da svojom pojavom zaseni sve prisutne, što je još jednom potvrdila na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu.

Bolivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u svetlucavoj ljubičastoj haljini s motivom leptira i dugačkim šlepom u kojoj je bila pravi mamac za poglede. A s obzirom na to da je u izradu njene haljine uloženo nekoliko hiljada sati rada, kako otkriva Harper's Bazaar, bilo je i za očekivati da će lepa Ajšvarija u njoj da izgleda spektakularno.

Naime, reč je o haljini s potpisom dizajnera Majkla Činkoa koja je potpuno prekrivena Svarovski kristalima u nijansama ultra-ljubičaste i ponoćno plave, s crvenim vezom, te ima šlep dugačak 6 metara. Haljina oponaša preobražaj leptira, kako je za časopis otkrio sam dizajner, te je izrazito laskavog kroja koji naglašava ženstvenu siluetu.

U izradu ove efektne haljine uloženo je 3000 sati rada, što je oko 125 dana, a dizajner je pri njenoj izradi poštovao želje glumice, piše Harper's Bazaar.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti