Britanski mediji bruje! Posle toliko godina Viktorija i Dejvid Bekam na samom kraju, ona je kriva

Britanski mediji bruje! Posle toliko godina Viktorija i Dejvid Bekam na samom kraju, ona je kriva

Autor: | 26/08/2022

0

Viktorija Bekam uplašena, preko noći sve se promenilo

Viktorija i Dejvid Bekam nalaze se u nikad goroj situaciji, bruji britanska štampa. Iako važi za modnu ikonu i, za mnoge, inspiraciju kada je reč o stilu, čini se da se Viktorija u poslednje vreme ne može pohvaliti uspesima na poslovnom planu.

Naime, dugovi modnog brenda koji je supruga Dejvida Bekama lansirala 2008. godine trenutno su dostigli brojku od 64 miliona evra.

Pročitajte: Čips koji ne goji - Viktorija Bekam je luda za ovom zdravom grickalicom

Guliver Getty Images

 

Takođe, otkriveno je i da se neki proizvodi brenda prodaju sa velikim popustom, koji su sa uobičajenih 30 odsto, povećani na čak 70 odsto, prenosi Daily Mail.

Na primer, jedan model haljine sa otvorenim leđima od 2.100 evra snižen je na 650 evra, dok se košulja sa leopard uzorkom od 750 evra prodaje za 270 evra.

Viktorija Bekam uplašena, da li će se izvući? 

Od samog početka Viktorijin brend brzo je napredovao i njegova ponuda sada uključuje torbice, kapute, cipele i dodatke, ali je njegova budućnost navodno zbog pandemije sada "neizvesna".

Pročitajte: Skandal trese Britaniju - Vilijam i Kejt odbili da dođu na venčanje Bekamovog sina

Guliver Getty Images

 

Viktorija je upala u dugove 2019. godine. Njen brend tada je napravio 18,4 miliona dolara duga, a slična situacija, sa nešto manjim brojkama, ponovila se i sledeće godine.

Ipak, Viktorijini prijatelji izjavili su kako je ona odlučna da nastavi sa poslovanjem i da ne želi da prihvati da se njenom brendu nazire kraj. 

- To je ono što Viktoriji daje identitet, ona to voli i uprkos preprekama neće odustati - rekao je jedan od njih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin