Slavne lepotice oduševile modnim odabirima

Slavne lepotice oduševile modnim odabirima

Autor: | 04/01/2016

0

Zahuktava se sezona filmskih nagrada, a u nedeljama koje dolaze bićemo svedoci brojnim modnim izdanjima crvenog tepiha koji će poslužiti kao uvertira za dodelu najprestižnije filmske nagrade Oskar.

Dodela nagrada na Palm Springs International Film Festu i ove godine privukla je brojna imena iz sveta šoubiza, a na crvenom tepihu zablistale su veteranke Helen Miren, Kejt Vinslet, uvek senzacionalna Kejt Blanšet, Runi Mara i filmska zvezda u usponu o kojoj ćemo još puno čuti, lepa Alisija Vikander.

Alisija se u protekloj godini pojavila u čak osam holivudskih filmova, a nominovan je za dva Zlatna globusa (za glavnu ulogu u filmu "Dankinja" i za sporednu za film Ex-Machinea) i smeši joj se nominacija za Oskara ("Dankinja"), u Palm Springsu odnela je nagradu za zvezdu u usponu Rising Star.

Na festivalu se pojavila u ženstvenoj roza haljinici s volanima i crnim tačkicama modne kuće Erdem, uz koju je obula sandale u nude boji, a nepretenciozan look upotpunila je ležernom frizurom.

27-godišnja Dankinja nježne lepote i ovaj put je bila jedna od bolje obučenih, a ugledni Vanity Fair pre nekoliko meseci proglasio ju je najbolje obučenom glumicom.

Modni svet oduševljen je talentovanom glumicom i njenim modnim odabirima. Ona je zaštitno lice modne kuće Louis Vuitton, a nedavno je krasila i naslovnu stranu Vogue.

- Njen stil je tipično evropski, bezvremeni i opušten - kaže stilistkinja Viktorija Sekrier, a lepa glumica postala joj je prvi celebrity klijent pre godinu dana.

Vikander nije bila jedina koja je zasijala na festivalu u Palm Springsu. Kejt Blanšet je, kao i obično, izgledala je sjajno odabravši dugu svetloplavu haljinu s rukavima i ukrasom na grudima, koju potpisuje Marc Jacobs. Amber Herd odlučila se za glamuroznu crnu čipkastu večernju haljinu s podstavom u bež boji italijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana, prenosi tportal.hr.

Pripijena crna haljina bez rukava s potpisom Rolanda Moureta bila je odabir Kejt Vinslet dok se za malu crnu Lanvinovu haljinu s diskretnim detaljima od nežne čipke odlučila Runi Mara. Safirnoplave nijanse odabrala je Helen Miren zablistavši u dugoj suknji Alberte Ferretti i bluzi dugih rukava u gotovo istoj nijansi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: crveni tepih moda