Mesečni horoskop za januar: Ovnovi su raspoloženi za novu romansu, Lavovi hrabro hitaju ka uspehu, a vi?

Mesečni horoskop za januar: Ovnovi su raspoloženi za novu romansu, Lavovi hrabro hitaju ka uspehu, a vi?

Autor: | 01/01/2024

0

Mesečni horoskop za januar 2024. godine

Ovan

Nalazite se u kreativnoj fazi stvaralačkih mogućnosti, nudi vam se nova prilika da ostvarite poslovno-finansijski uspeh ili da napredujete na statusnoj lestvici. Interesantne ideje i poslovne ponude nagoveštavaju dugoročniji uspeh. Potrudite se da vaše namere budu ozbiljno shvaćene.

Važno je da imate dobar predosećaj, kao osnovnu vodilju u ljubavnom životu. Raspoloženi ste za novu  romansu ili uzbudljive događaje koji će ulepšati odnos sa voljenom osobom. Ne krijete svoja očekivanja i namere, želite da ostvarite tajne snove. Na sreću, partner je u potpunosti na vašoj strani.

Shutterstock

 

Bik

Delujete vrlo energično i stalo vam je da ubrzate poslovni ritam. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god se ukaže dobra prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja.

Važno je da sačuvate meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume da zavara. Nema razloga da se zanosite trenutnom impresijom. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite želje i mogućnosti sa partnerovim raspoloženjem.

Pročitajte: Ova četiri znaka imaće najviše novca u narednoj godini - da li ste i vi među njima?

Blizanci

Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i okolnosti koje ograničavaju vaš uticaj. Događaji imaju promenljivi tok, veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentišete na dugoročnije interese, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja.

Važno je da ulivate emotivnu podršku partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni vaša očekivanja, ali prethodno morate da stvorite harmoniju. Oslonite se na emotivne podsticaje i na svoj unutrašnji glas. Vaše unutrašnje zadovoljstvo i sjaj predstavljaju odraz zajedničke sreće.

Shutterstock

 

Rak

U poslovnim krugovima često vodite glavnu reč i očekujete od drugih da dosledno slede vaše ideje. Umete da nametnete mišljenje saradnicima i da ostvarite važnu ulogu u pregovorima. Zainteresovani ste za savremenija rešenja i profesionalno usavršavanje. 

Uživate u različitim emotivnim kontaktima i susretima. Mnoge stvari postaju dostižne tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. Osećate veliki emotivni zanos i ne krijete oduševljenje, godi vam tretman koji dobijate od druge strane.

Lav

Ne želite da se osvrćete na različite primedbe, imate utisak da ste za korak ispred saradnika i da vam uskoro predstoji novi uspeh. Zbog dobrih poslovno-finansijskih procena i detaljnih planova, očekuju vas dobri rezultati. Važno je da sve stvari držite pod strogom kontrolom.

Nema potrebe da naivno verujete u intimnu sreću koja dolazi iznenada. Često na subjektivan način ili na osnovu ličnih merila procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u emotivnim očekivanjima pred voljenom osobom. Ponekad želje prevazilaze okvire realnosti ili emotivnih nadanja.

Shutterstock

 

Devica

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost, s namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovnim pregovorima. Primećujete da saradnici pažljivo prate i ocenjuju vaše angažovanje. Ipak, imate dovoljno snage da se izborite sa problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poziciju.

U ljubavnom životu ne dolazi do promena koje priželjkujete, ali uporni ste i ne odustajete lako od svojih vizija. Ukoliko primećujete kod partnera neke sumnjive naznake u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo vam je da izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti pred bliskom osobom.

Mesečni horoskop za januar 2024. godine

Vaga

Stalo vam je da okolina prihvati nova rešenja ili savremenije ideje koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imate ozbiljne namere i da ne dozvoljavate da vas ograničavaju u bilo kom pogledu. Energičnost kojom završavate radne obaveze okolina tumači na različite načine.

Uporno izbegavate sentimentalnu notu ili emotivno otvaranje pred osobom koja želi da vas zavede. Bez obzira na sve ograde koje postavljate, na kraju nećete moći da odolite novom izazovu. Partner dobro zna na koji način može da pridobije vašu pažnju ili da vas šarmira.

Photo by Omar Lopez on Unsplash

 

Škorpija

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh. Potrebno je da osmislite dobar plan i preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra organizacija vode ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite ciljeve bez suvišnih rasprava.

Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo čekate priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete zanos ili strasti, ali vaš izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da umaknete pred nečijim interesovanjem.

Pročitajte: Kome zvone svadbena zvona? Ovi znakovi će se venčati 2024. godine, jedan će konačno biti ukroćen

Strelac

Delujete promišljeno u različitim situacijama, stalo vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni afirmacije. Važno je da pravilno dozirate tvaralački impuls sa zajedničkim interesima.

Skloni ste čestim promenama ponašanja i raspoloženja, čini vam se da neko indirektno kontroliše vaše kretanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite ljubavne namere, ali događaji ne idu u željenom pravcu. Teško vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete sa bliskom osobom.

Photo by Tim Gouw on Unsplash

 

Jarac

Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Postoje različite mogućnosti, važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Zadržavanje na suvišnim detaljima može da vas udalji od ciljeva.

Nedostaje vam dobar uvid u stvari kojima se bavi partner, jer svako  je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane navode vas na pogrešna očekivanja. Nažalost, neko ne može da vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

Vodolija

Podstaknuti ste nečijom pričom o saradnji, privlači vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima ili društvenom statusu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da vam saradnici s poverenjem prepuštaju vodeću ulogu. Efikasno završavate niz dogovora na različitim stranama. 

Ponekad partner ume da vam poremeti emotivni ritam ili raspoloženje, ali vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim izvorima radosti.

ylanite koppens / pexels

 

Ribe

Vrlo promišljeno i selektivno birate situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu.

Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti i redosled stvari koje određuju vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje bledunjavo ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Mesečni horoskop za januar preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock