Pluton je ušao u Vodoliju posle 225 godina: Spremite se za potpuni preobražaj, ovaj tranzit dešava se samo jednom u životu

Pluton je ušao u Vodoliju posle 225 godina: Spremite se za potpuni preobražaj, ovaj tranzit dešava se samo jednom u životu

Autor: | 25/03/2023

0

Pluton u Vodoliji donosi najveće promene

Pluton je 23. marta izašao iz Jarca, što je događaj koji su mnogi astrolozi iščekivali, jer se ova patuljasta planeta konačno nalazi u znaku Vodolije posle nešto više od 200 godina. Poslednji put Pluton je bio u Vodoliji od 1777. do 1797. godine, u vremenu velikih revolucija, te pojedini astrolozi očekuju potpune preokrete do 2044. godine, kada Pluton izlazi iz ovog vodenog znaka.

Pročitajte: Veliki godišnji horoskop za 2023 - Otkrijte šta vas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja

Photo by NASA on Unsplash

 

Astrolozi najavljuju transformaciju moći i kontrole u naredne dve decenije, mnoge tajne izlaziće na videlo, sistemi moći će se obrušavati, preispitivaćemo sve što znamo. Pluton je moćni rušitelj i planeta za koju se vezuje smrt i ponovno rođenje, dok je Vodolija nesputana, slobodna, inovativna, ekscentrična... Ukratko, slede promene i transformacije.

Shutterstock

Ovo će, kako navode astrolozi, biti vreme otvaranja mnogih mogućnosti, kao i velikog napretka kako za pojedince tako i za celo čovečanstvo. Ovaj tranzit će nam se desiti jednom u životu, jer je Plutonu potrebno preko 280 godina da se vrati u jedan znak, te je sasvim sigurno da će Pluton u Vodoliji uticati na svakoga od nas. Neki će poputno promeniti karijeru, neko će izaći iz zone komfora, neko će promeniti veru. Od svakog znaka svakako se očekuje jedno - potpuna transformacija. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by NASA on Unsplash

Najnovije vesti