Blizanci moraju da smire strasti, Ribama potrebna disciplina, Lavovi na meti ogovaranja

Blizanci moraju da smire strasti, Ribama potrebna disciplina, Lavovi na meti ogovaranja

Autor: | 20/11/2023

0

Nedeljni horoskop do 27. novembra

Ovan

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate veličanstveni utisak. Trenutno postoje komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prijaju porodična harmonija i nečije prisustvo, jer tako možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova. 

Bik

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje. 

Blizanci

Delujete kao osoba koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različitu reakciju i negodovanje. Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja. 

harrison fitts / pexels

 

Rak

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji sled događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i ispoštujete zadate rokove. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera. 

Lav

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova koje imate. Ali, uz dodatnu upornost pokazaće se da imate vrlo efikasna rešenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate. U događajima iz privatnog života nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom. 

Devica

Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim procenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate „široke vidike“ u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje „skrivene adute“. 

Pročitajte: Ova tri znaka će plivati u novcu 2024. godine - Jedan čeka prilika života

 

Vaga

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

 

Škorpija

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti kako biste proširili saznanje i poboljšali vašu ukupnu poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima ili u vedrim tonovima, osećate se zadovoljno i srećno uz voljenu osobu. 

Strelac

Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na okolinu, što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno precenjujete svoju ulugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju. 

Shutterstock

 

Jarac

Nalazite se za veliki korak ispred drugih, jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temama ili interesima donosi dugoročniji uspeh. Postavljate prestroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume da deluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.
 

Vodolija

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate vaš stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom sa željom da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga. 

Ribe

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima koji vas osporavaju. Posle dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste mislima i emocijama, pa pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

 

Nedeljni horoskop do 27. novembra preuzet sa astrolook.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock