Dobre vesti za Ovnove, za Lavove osetljiv period, a jedan znak je pred velikim iskušenjem - ostati u braku ili ne?

Dobre vesti za Ovnove, za Lavove osetljiv period, a jedan znak je pred velikim iskušenjem - ostati u braku ili ne?

Autor: | 09/06/2024

0

Ljubavni horoskop za 9. jun 2024. godine

Ovan

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu.

Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu.

Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

Bik

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima.

Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo.

Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Blizanci

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti.

asadphoto / pexels

 

Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu.

Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod.

Važno je da sledite unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«.

Ono što je po Vašem ukusu – odgovara i Vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju Vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Pročitajte: Veliki horoskop za jun - Bikove čeka dobar profit, Device žele novu romansu, a ovaj znak neka bude naročito oprezan

Rak

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan.

Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji.

Bićete dobro.

Lav

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima.

Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira na to da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće.

Savet je da skupite unutrašnju snagu i imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi sunčano-ljubavni i srećni dani.

Devica

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotivni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i ostavite stvari kakve trenutno jesu.

Zvezde vam nisu dovoljno naklonjenije, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti “lošim” putem ili se neće ostvariti ono što želite.

Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

Vaga

Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi.

Photo by Alexandr Hovhannisyan on Unspla

 

Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca trebalo bi da Vas podstakne na dobro rešenje.

U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju.

Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo.

Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate.

Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

Škorpija

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kad je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate da vam trebaju stabilnost i sigurnost.

Zauzete osobe razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas u ovom periodu stati na ludi kamen. Čekate samo pravi momenat da svom partneru otvorite srce i otkrijete mu svoje emocije.

Slobodnima se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sredinom ovog perioda ćete čuti nešto u vezi sa tom osobom, što će vas oraspoložiti.

Zbog dinamične atmosfere, doći ćete u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, ne savetuju vam se tajne veze jer ćete se vrlo brzo razočarati.

Slobodne osobe će ovaj period provesti okruženi gomilom prijatelja, što im neće pasti teško jer će shvatiti da je prava sreća kad imate iskrene prijatelje sa kojima se poznajete ceo život.

Strelac

Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera.

Osećaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima.

Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

Jarac

Na sreću, splet novih doga]aja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom.

Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje.

Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu.

U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe.

Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu.

Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.

Vodolija

Ako ste u vezi: Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i predloga o tome kako biste mogli da poboljšate zajednički život i unapredite vašu emotivnu vezu.

Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakog dana kad god budete u mogućnosti.

To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno.

Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i na zajednička mesta na koja volite da idete, organizovaćete izlete na razna mesta, gde god budete mogli da se izdvojite iz gužve i gde možete da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni: Imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju.

Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu.

Pazite da ne preterate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što niste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da uđete u novu vezu.

Ljubavni horoskop za 9. jun 2024. godine

Nešto starije osobe će biti strastvene i pune samopouzdanja.

Neće oklevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa reči pređu na dela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspeh.

Dalje već moraju da se dokažu.

Ribe

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje.

Zarad zajedničke sreće učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost.

Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva.

Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock