Glavni razlog za raskid: Ovan odlazi od posesivne, Jarac od neodgovorne

Glavni razlog za raskid: Ovan odlazi od posesivne, Jarac od neodgovorne

Autor: | 11/04/2024

0

Horoskopski znakovi i raskid

Ovan

Posesivnost. Ne možete da podnesete posesivnost svog partnera jer ste izuzetno nezavisni i želite da imate svoj život van veze.

Takođe, želite da imate svoj prostor i slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik

Nepoštovanje. Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da će svako ko vas ne poštuje bicti izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada je nećete gledati na isti način ako vam ikada, makar i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci

Rezervisanost. Ne možete biti sa nekim ko nije društven, jer žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i potreban vam je partner koji je u stanju da se nosi sa ovakvim društvenim pritiskom.

Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

Rak 

Zatvorenost. Ne možete biti sa nekim ko je rezervisan i krije stvari od vas. Emocionalni ste i intuitivni i želite da možete da razgovarate sa svojim partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da kriju svoje tajne od vas.

Neko ko vam se ne otvori neće moći da vam pruži jaku emocionalnu vezu koju želite.

Shutterstock

 

Lav 

Stidljivost. Uvek ste u centru pažnje, i dok ne možete biti sa nekim ko ukrade tu pažnju, ne možete biti ni sa nekim ko neće to bar pokušati.

Samouvereni ste i želite partnera koji će vas na neki način izazvati.

Ako ste sa nekim ko je stidljiv i rezervisan, osetićete da u vezi nema uzbuđenja, potreban vam je neko ko ima smelosti.

Devica

Neambicioznost. Važni su vam karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji razume vaše ciljeve i snove, ali ima i svoje.

Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete se osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer je to ono o čemu uglavnom želite da razgovarate.

Vaga 

Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite da je sutra bolji dan. Zato ne podnosite negativnog ili dramatičnog partnera.

Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom, a veza sa osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Pročitajte: Nedeljni horoskop - Bikovi pred velikim izazovom, Lavovi puni kreativne energije, a ovaj znak prolazi kroz iglene uši

Škorpija 

Laganje. Možete prihvatiti sve greške svog partnera, osim laganja. Lagati vas znači kraj veze i verovatno je najbrži način da vas izgube - čak i ako je to samo bela laž.

Cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac

Lenjost. Ne možete biti sa lenjom osobom, uvek ste u pokretu i tražite sledeću ekstremnu avanturu, ako vaš partner ne bude u toku sa vama, verovatno ćete i dalje sve te stvari raditi bez njega/nje .

Dakle, morate pronaći nekoga ko je energičan da upotpuni vaš brzi životni stil.

Jarac

Neodgovornost. Ne možete biti sa nekim ko ne zna da bude odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Znate šta želite i uvek to dobijete, i želite nekoga ko može da se brine o vama, jer uvek brinete o svima drugima.

Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete se uvek osećati kao da ste vi ta koja brine o oboje.

Shutterstock

 

Vodolija 

Praktičnost. Kako možete da pričate o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Nekonvencionalni ste, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti sa nekim pragmatičnim ili s nekim ko ne podstiče vašu kreativnu nit, prenosi Atma.hr.

Potreban vam je neko ko može da sanja sa vama i podržava vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe 

Neosetljivost. Veoma ste osetljivi i emotivni čak i ako to pokušavate da pokažete drugačije. Bezobzirnost ili zanemarivanje vaših osećanja je dovoljan razlog da odete.

Ne možete biti sa nekim ko je sebičan, potreban vam je neko ko ima veliko srce.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još