Od sutra ova tri znaka imaće novca više nego ikada! Astrološkinja iznela prognozu, čeka nas talas promena

Od sutra ova tri znaka imaće novca više nego ikada! Astrološkinja iznela prognozu, čeka nas talas promena

Autor: | 27/10/2023

0

Pomračenje meseca u Biku kreće sutra

Sutra stiže delimično pomračenje Meseca u znaku Bika, šta nam to donosi? Kome će biti dobro, a kome loše i čega bi trebalo da se čuvaju, u emisiji „Uranak“ na televiziji "K1', objašnjava astrolog Jelena Đokić.

Većina ljudi oseća se teško ovih dana, loše se spava, svi su bez energije. Kada je pun Mesec, posebno kada je u toku sezone eklipsi, san nam ne ide na oči, ne godi nam ni ovaj vremenski rolerkoster. Za sutra treba da se zna da će pomračenje biti u znaku bika. Pomračenje Meseca znači da su Mesec i Sunce u opoziciji na nebu.

Photo by mohammad reza razmpour on Unsplash

 

Ukoliko želite da se osećate bolje, potrebno je tokom ovog polupomračenja napisati pismo transformacije

Piše se obično jedno pismo transformacije. Taj papir sa ispisanim stvarima kojih želimo da se oslobodimo bezbedno spalimo u nekoj posudi ili tanjiru i pepeo prospemo po zemlji. To se radi zato što vatra ima transformišuće dejstvo i ona će pomoći da se te zgusnute energije razvežu – kaže astrolog Jelena Đokić u emisiji „Uranak“ na televiziji "K1" i otkriva kako će se ovaj period odraziti na dešavanja u svetu.

- Planeta zemlja je pod vladavinom znaka Bika, samim tim i pod vladavinom Venere, i to će doneti izvesne promene u oblasti finansija. Bik je znak koji je vezan za finansije. Tokovi novca se u narednih šest meseci transformišu. Poznato je da je znak Bika vezan i za ishranu, pa će se samim tim menjati i način ishrane, obrad zemlje.  

Pročitajte: Sudbonosni dani pred nama - Bikovima čudne okolnosti menjaju život, a ovaj znak gubi zbog laži

- To su neke stvari na koje treba obratiti pažnju. Ali, ako gledamo iz ugla Mundane astrologije, u horoskopu EU mesec jee u znaku Bika na jednoj malefičnoj fiksnoj zvezdi koja je zove Algol, tako da je narod u Evropi u simbolici Meseca u znaku Bika pod velikim ispitima i ono što ne ide u prilog Evropskoj unije je mogući raspad do 2025. Nisu najpovoljniji aspekti za njih - kaže Jelena Đokić.

Tenzija je vrlo intenzivna. Eklipse se uvek dešavaju dva puta godišnje. Prvu eklipsu pomračenja Sunca i Meseca imali smo krajem aprila i sredinom maja. Jasno je da su se tada između ova dva datuma dogodila dva masovna ubistva u Srbiji.

Photo by Abid Katib/Getty Images

 

Nije bila laka energija, s obzirom na to da je tada bilo pomračenje meseca u Škorpiji, a sada imamo pomračenje Meseca u Biku. Slična se energija prenosi, nažalost, prenosi se na ceo svet. Nije neobično što se baš sada dešava ovo jedno krvoproliće u Gazi. To je zaista slika svih tih majki i dece koja plaču. Nažalost, neće se ovo još neko vreme smiriti, nisu dobre prognoze za taj deo sveta i generalno za svet.

Astrolog Jelena Đokić otkriva koji će znakovi imati sreće u ljubavi i finansijama, ali i koji će imati najviše sreće.

Pročitajte: Ova tri znaka plivaće u novcu 2024. godine - Jedan čeka prilika života

Top tri znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi su definitivno Jarac, Škorpija i Rak. Kada su finansije u pitanju, tu su Ovan, Vaga i Vodolija, a što se tiče najsrećnijih znakova u narednom periodu: Devica, Jarac i Rak.

S obzirom na to da u narednom periodu neće biti laka energija, savet je da se svi znakovi malo probude.

K1 TV screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Najnovije vesti