Ovnovi oprezni ove nedelje, Rakovi umišljaju stvari, a ovaj znak će dobiti najteži životni udarac

Ovnovi oprezni ove nedelje, Rakovi umišljaju stvari, a ovaj znak će dobiti najteži životni udarac

Autor: | 16/10/2023

0

Nedeljni horoskop do 23. oktobra

Ovan

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu.

Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Bik
Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste i zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti.

Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lep način. Prepustite osećanjima da vas vode.

Photo by Gabby Orcutt on Unsplash

 

Blizanci

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku.

U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instinktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Rak

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku.

Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava vašu nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari i da preuveličavate svoje ideje.

Pročitajte: Ova 3 znaka će plivati u novcu 2024. godine - Jedan čeka prilika života

Lav

Situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika.

Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.

Devica

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti kako biste sebi i drugima dokazali da ste dorasli najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju.

Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navede na zajednička ljubavna rešenja.

Photo by Debby Hudson on Unsplash

 

Vaga

U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finansijskih zahteva koje imate.

U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno podstičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Škorpija

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i delujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost.

U odnosu sa partnerom, nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

brady knoll pexels

 

Strelac

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi.

U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Jarac

Dobre ideje koje imate zahtevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku.

Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od poverenja ili ugleda. Dovoljno ste vešti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Pročitajte: Horoskop za oktobar - Ovnovi u zanosu, Lavovi na pogrešnom putu, Jarčevi spremni za novu ljubav

Vodolija

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom.

Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Ribe

U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije koju imate, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročnije rezultate.

U ljubavnom životu uživate u raznovrsnim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Nedeljni horoskop do 23. oktobra preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by AZGAN MjESHTRI on Unsplash

Najnovije vesti