Praznici kod Severine u domu: Uskršnje i rođendansko slavlje (foto)

Praznici kod Severine u domu: Uskršnje i rođendansko slavlje (foto)

Autor: | 21/04/2019

0

Severina danas slavi Uskrs, ali i 47. rođendan, a sinoć je imala rođendansku proslavu na kojoj su, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, bili njeni najbliži prijatelji.

Tako se njen PR Davor Grgin pohvalio fotografijom sa zabave na kojoj pozira s pevačicom. "My B day queen", napisao je.

"Ljubav moja", komentarisala mu je Severina.

https://www.instagram.com/p/BwhZmLnAJxq/

Inače, ranije se šuškalo o navodnim problemima između Severine i njenih saradnika, među kojima se spominjalo i Grginovo ime, ali prema svemu sudeći reč je bila samo o neutemeljenim nagađanjima. On je to ranije potvrdio i za Index.

 

- Naš odnos je i privatno i poslovno nepromenjen i takav će i ostati. Radimo na promociji novog albuma, za koji nam stižu sjajne reakcije publike, zato jedva čekamo i nadolazeću turneju - rekao je za Index krajem marta.

 

Fotkom s proslave pohvalila se i Iva Radić, nekadašnja manekenka i bivša supruga fudbalera Boška Balabana, inače bliska Severinina prijateljica.

Ona je objavila fotografiju na kojoj poziraju ona, Grgin kao i Severina i Igor Kojić i poručila: "The Woman."

https://www.instagram.com/p/Bwha3bUgBY8/

Igor Kojić Severini je rođendan na Instagramu čestitao zajedničkom fotografijom s žurke na kojoj je nežno ljubi. "Srećan rođendan, anđele moj", poručio joj je.

https://www.instagram.com/p/BwhkW3PBfYt/

Severina je rođendan proslavila u lepršavoj bež haljinici, a na glavi je nosila krunu s natpisom "Srećan rođendan". Inače, Severina je pre deset dana završila na operaciji hernije nakon koje su joj lekari propisali dvonedeljno mirovanje, ali čini se da se pevačica već oseća bolje.

hellomagazin.rs/m.g. Jelena Balić/Instagram