Haljina otkrila trudnički stomačić: Kira Najtli čeka drugu bebu  (foto)

Haljina otkrila trudnički stomačić: Kira Najtli čeka drugu bebu (foto)

Autor: | 03/05/2019

0


Slavna glumica Kira Najtli potvrdila je glasine da čeka drugu bebu. Ona se sa suprugom, muzičarem Džejmsom Rajtonom, pojavila na koktel zabavi modne kuće "Chanel" u Parizu, a haljina je otkrila njen trudnički stomak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DP Lifestyle (@dailypakistanlifestyle) on May 3, 2019 at 1:33am PDT

Par ima četvorogodišnju ćerku Edi a glumica nije skrivala koliko je porođaj za nju bio teško iskustvo. Celu planetu obišla je opaska koju je iznela na račun vojvotkinje Kejt Midlton, koja se samo sedam sati nakon što je rodila princezu Šarlot pozirala fotografima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keira Knightley ⌵ (@keiraknightleyofficialpage) on Apr 12, 2019 at 2:09am PDT


- Stojimo i gledamo u TV. Izašla je iz bolnice sedam sati nakon porođaja, našminkana i na štiklama. To lice svet želi da vidi. Sakrij se. Sakrij našu bol, tela koja se raspadaju, grudi koje cure i hormone koji divljaju. Izgledaj prelepo. Izgledaj divno, ne pokazuj da si došla sa bojnog polja, Kejt. Sedam sati nakon borbe života i smrti, sedam sati nakon što ti se telo prepolovilo i otvorilo i krvavo dete koje vrišti izašlo iz tebe, Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tu sa svojom ćerkom i pusti da te fotografiše gomila muških fotografa - poručila je tada Kira.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: kira najtli